ULTIMELE STIRI

Un terorist s-a convertit la crestinism dup a ce a auzit mesajul Evangheliei la radio.

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Un terorist s-a convertit la crestinism dup a ce a auzit mesajul Evangheliei la radio. Acesta era membru al grupului Boko Haram si a parasit imediat organizatia dupa ce s-a convertit, subliniaza Sanando la Tierra.
Fiind profund marcat de mesajul transmis, a contactat postul de radio si a marturisit ca vrea sa-si dea viata pentru Isus Hristos.
Radioul, care este gestionat de o misiune crestina internationala, a inceput sa transmita programele sale in Nigeria inca din anul 2009 si a ajuns in prezent sa numere aproximativ 2 milioane de ascultatori nigerieni.
“Am vazut ca puterea lui Dumnezeu aduce nu numai pacea si transformarea, ci si salvarea pentru cei care luptau impotriva Guvernului si care erau angajati in jihad”, a declarat Don Shenk, liderul misiunii crestine.
El a adaugat ca marturiile de acest gen reprezinta o motivatie in plus de a spori capacitatile tehnice ale postului de radio. “Boko Haram incearca sa tina oamenii in robie prin teroare. Membrii gruparii au devenit sclavii unui sistem de credinte prin care terorizeaza si ucid oamenii. Numai mesajul Evangheliei are puterea de a salva teroristii. In mod tragic, terorismul este o realitate astazi in Nigeria. Dar in ciuda violentelor provocate de Boko Haram prin demolarea satelor si numeroase alte acte criminale, grupul terorist nu are nici o putere asupra pacii si linistii interioare pe care numai Evanghelia lui Isus le poate aduce la inima oamenilor”, a concluzionat Don Shenk.
Marturiile despre convertirea teroristilor extremisti islamici dupa contactul cu mesajul Evangheliei s-au inmultit in ultima perioada.
Precedentul caz este al unui militant al Statului Islamic, care a fost aproape de moarte dupa ce a atacat o comunitate crestina din Siria. El a fost ajutat de victimele sale, iar in momentul cand si-a recapatat cunostinta, l-a acceptat pe Isus ca Mantuitor.

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25798 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: