Reclame
ULTIMELE STIRI

În spitalele din China pacienții sunt obligați să-și divulge credința înainte de a primi îngrijiri medicale

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Partidul Comunist Chinez cere personalului medical să înregistreze credința religioasă a pacienților în baze de date pe care apoi statul le folosește pentru a controla fiecare aspect al vieții oamenilor.

În luna octombrie a anului trecut, o femeie însărcinată din provincia estică Shandong a fost transportată în grabă la spital din cauza unei hemoragii masive. Prognosticul doctorului a fost că femeia este în pericol iminent și are nevoie urgentă de operație.

O asistentă a fost trimisă pentru a prelua informațiile personale ale femeii. Spre disperarea familiei, asistenta era mai mult interesată de credința religioasă a femeii, decât de sănătatea ei.

„Are dureri mari. De ce puneţi aceste întrebări? ”a întrebat unul din membrii al familiei. Asistenta medicală a răspuns că guvernul trebuie să colecteze informații despre fiecare pacient, inclusiv statutul său religios, pentru a fi înscrise în registrele medicale. Ea a adăugat că acest lucru este obligatoriu.

Chiar dacă viața ei era pe muchie de cuţit, femeia, care era însărcinată, a fost întrebată de două ori despre statutul ei religios înainte de a fi dusă la operație.

Locuitorii din Hebei, Heilongjiang, Shandong, Henan și alte provincii au informat organizaţia Bitter Winter că au fost chestionați de personalul spitalului despre credința lor religioasă înainte de a fi consultaţi de un medic. Unii rezidenți au spus că incidente similare au avut loc încă din 2017.

 Credința în Dumnezeu ar putea afecta tratamentul

Bitter Winter a intervievat mai mulți lucrători medicali despre colectarea informațiilor privind credinţa religioasă a pacienților. Toți aceștia au spus că guvernul a impus această cerință, dar nimeni nu înțelege care sunt intențiile reale privind acest lucru.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/09/04/in-spitalele-din-china-pacientii-sunt-obligati-sa-si-divulge-credinta-inainte-de-a-primi-ingrijiri-medicale/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24144 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la În spitalele din China pacienții sunt obligați să-și divulge credința înainte de a primi îngrijiri medicale

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: