ANUNTURI

Rugăciunea care face minuni – Alexandru Fintoiu

Rugăciunea care face minuni nu primește încurajări de la alții. Rugăciunea care face minuni are proprie inițiativă. Te rogi știind că Dumnezeu te ascultă și va realiza în mod excepțional ceea ce Îi ceri.

 

Rugăciunea care face minuni se realizează cu credință. Dacă te îndoiești nu merge, trebuie să fii sigur că Dumnezeu îți va împlini visul.

 

Rugăciunea care face minuni nu se bolborosește ca pe o poezie ci se revarsă din interior într-o nădejde de neclintit în ceea ce speri și dorești.

--

 

Rugăciunea care face minuni, nu uită să fie plină de mulțumire. Nemulțumirea veacului de acum caracterizează mii de oameni… Să nu ne așteptăm să primim ceva de la Hristos dacă nu suntem oameni mulțumiți.

 

--

Rugăciunea care face minuni este puternică bazată în siguranța și pacea pe care Sfânta Scriptură ți-o acordă. Hristos vorbea oamenilor diferit, pentru că avea putere de la Duhul Sfânt.

 

Rugăciunea care face minuni are în sine iertare pentru cei de lângă noi. Ierți celor care îți greșesc pentru că știi că și tu ai fost răscumpărat prin har și n-aveai nici un merit. Oricum Dumnezeu ne iartă multe în fiecare zi, deci în recunoștința noastră pentru El ar trebui să se regăsească iertarea pentru ceilalți. Are chiar și logică.

 

Rugăciunea care face minuni nu privește la ceilalți superior, ci este plină de blândețe și înțelepciune, nu este superficială și nu este pentru urechile oamenilor ci pentru Dumnezeu.

 

Faceți rugăciuni curate lui Dumnezeu iar minunile nu vor întârzia să apară.

http://www.ciresarii.ro/index.php/rugaciunea-care-face-minuni-alexandru-fintoiu/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: