ULTIMELE STIRI

Toni Berbece: I-au lovit unde îi doare

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Coca Cola a făcut o campanie “Zero zahăr – zero prejudecăți” în Ungaria, campania aceasta avea menirea de a-i murdări pe creier pe vecinii noștri. Am spus-o de mai multe ori și o repet, vreau să fiu “spălat pe creier” și să am discernământ, diferențiind binele de rău și păcatul de neprihănire, decât să fiu murdărit pe creier și să nu cunosc consecințele mizerabile ale păcatului.

Satana își arată stăpânirea peste pământul acesta, care nu va mai fi al lui curând. Se folosește de cel mai mare brand de băuturi răcoritoare din lume pentru a-și promova cele mai scârboase păcate. Să nu uităm că Antihristul va lucra în lume prin demonul Izabelic de curvie de tot felul. Izabela va spurca în vremurile din urmă tot pământul cu vrăjitorie și cu multele ei curvii. Oamenii vor fi atrași spre o închinare la demonic prin pofte păcătoase, cum vedem că se întâmplă în cel mai mare festival de muzică din România.

Dar ce este de apreciat la vecinii noștri unguri este că i-au lovit pe cei de la Coca Cola în moalele capului, exact unde îi doare, “i-au ars la bani”. Boicotarea produselor lor a prins așa de bine încât aceștia si-au retras campania demonică. Haideți să învățăm de la ei ce înseamnă o boicotare a celor care ne bagă pe gât mizeria păcatului lor. De la politicieni până la cetățeni, cu toții s-au ținut de acest demers și nu au zis una și au făcut alta. Vor veni și la noi, suntem pe lista lor. Oare vom lua exemplul fraților noștri unguri și îi vom boicota dacă vor veni și la noi cu așa ceva sau ne lăsăm pe tânjeală ca la Referendum? În joc sunt viețile copiilor noștri, sănătatea lor mintală, fizică și spirituală. Daniel și cei trei tineri au mâncat zarzavaturi decât să se spurce cu carnea spurcată a împăratului care era servită în mijlocul banchetelor destrăbălate.

Felicitări vecinilor noștri unguri și de luat aminte dragi români! Iată că se poate, noi trebuie să-i penalizăm și să-i taxăm pe ei și nu invers.

Cu prețuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides?epa=SEARCH_BOX

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25694 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: