ULTIMELE STIRI

Liderii satului i-au dat lui Mohan de ales: să-L respingă pe Domnul Isus sau să piardă totul

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Au venit la casa lui Mohan, aruncând praf și fluturând bâte de bambus cu mânie. „Tu nu te închini idolului acestui sat!”, strigau ei. Mohan se uita la ei în timp ce smulgeau țiglele de pa acoperiș. Apoi au scos ușa din balamale și s-au năpustit înăuntru.

Mohan, un fermier în vârstă de 21 de ani, stătea într-un colț – împreună cu mama sa și cei doi frați mai mici. Tatăl lor murise cu câțiva ani în urmă.

Nu știa ce să facă, așa că a continuat să se roage. Unul dintre bărbați l-a apucat pe Mohan și i-a spus că este o rușine pentru comunitate, apoi l-a lovit în față.

O altă credință

Liderul consiliului Panchayat, un grup de bătrâni care dictează regulile de viață și de comunitate din sate, a emis trei avertismente împotriva familiei lui Mohan. Mesajul a fost întotdeauna același: „Părăsește biserica și pe acest Isus pe care Îl urmezi”.

Ei nu au negat niciodată Numele Domnului Isus.

Și ziua socotelilor a venit.

„Ne-au distrus casa doar pentru că credem în Isus Hristos”, mărturisește Mohan.

În cele din urmă, unchiul lui Mohan a venit să-i apere și le-a oferit suficient timp pentru a părăsi casa și satul înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Dar și-au pierdut casa, comunitatea, prietenii, ferma și traiul.

Găsindu-L pe Isus

Înainte de a crede în Domnul Isus, Mohan și familia sa au practicat religia satului în care locuiau – una în care oamenii se închină pietrelor. Dar când Mohan și mama lui s-au îmbolnăvit amândoi, religia satului nu le-a oferit ajutorul sau speranța de care aveau nevoie.

Când Mohan avea 20 de ani, cineva a venit în satul lor și le-a spus despre Domnul Isus, invitându-i la o biserică din afara satului.

Mohan și mama sa au participat amândoi la biserică, iar în timpul primei slujbe, păstorul s-a rugat pentru ei. A fost o întâlnire cu Domnul Isus care avea să le schimbe cursul vieții. „Ochii mi s-au închis în rugăciune și am văzut o lumină care vine înspre mine și am simțit că cineva mi-a deschis ochii”, mărturisește Mohan.

În timpul acelui serviciu de biserică, Mohan spune că el și mama sa au fost amândoi vindecați – atât boala lui Mohan, cât și problemele de stomac ale mamei sale au dispărut – și în acea zi, amândoi l-au primit pe Domnul Isus.

Însă, după ce au început să-L urmeze pe Domnul Isus, oamenii din sat și-au dat seama. „Când oamenii m-au văzut mergând la biserică, după un an de zile de când L-am primit pe Isus Hristos, au început să ni se opună”, spune Mohan.

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25694 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: