ULTIMELE STIRI

Când te întâlnești cu omul pe care-l detești – de Nicolae Geantă

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


A insistat foarte mult să mă cazeze două nopți! Mi-a oferit tot ce a avut mai bun, și Luna pe Cer mi-ar fi adus dacă-i ceream. Soția și copiii s-au purtat exact ca sfinții de pe paginile Scripturii! Nu îi întâlnisem în viața mea! Am fost copleșit de iubirea lor și mai ales de implicarea, de cheltuirea lui! Am spus în gândul meu: „Aceștia-s îngeri trimiși de Dumnezeu pentru mine!”. A mers cu mine la evanghelizări și l-am văzut marcat. Sorbea fiecare cuvânt!
În ultima seară m-a scos deoparte din grup, a mai chemat un pastor – bun prieten al meu, și a început să povestească: „La firmă uram un coleg. Nu-l puteam vedea în fața ochilor! Oriunde apărea el, eu trebuia să plec! Simpla prezență a lui mă făcea să păcătuiesc înaintea Domnului. Și într-o zi șeful mi-a zis: „De mâine va lucra în birou cu tine!” Atunci am știut: este o problemă la mine și nu la el. Dumnezeu mi-a arătat că greșisem… Dar nu asta vream să vă spun. Era un predicator în țara asta care pentru mine era mare nesuferit. Nu puteam să ascult nici măcar un minut ce vorbește. Și nici ce scria nu puteam citi, deși toată lumea îl plăcea. Nu îmi greșise nimic niciodată, și totuși eram deranjat ori de câte ori am auzit de numele lui! Îl uram! Zilele trecute un prieten al meu, și al lui, mi-a spus că va veni în orașul nostru! Am spus: Dumnezeu îl trimite! Înseamnă că e ceva cu mine… Și așa a fost. Era ceva greșit cu mine. Știți cum îl cheamă? Nicolae Geantă… De aceea am vrut neapărat să fie cazat la mine! Acum am înțeles că greșisem enorm. Dumnezeu îmi trimisese un înger!”
Mărturia lui mi-a înmuiat picioarele. Apoi lacrimile mi-au ieșit prin piele… După trei zile petrecute împreună, după trei programe de evanghelizare, ne-am despărțit cu îmbrățișări. Ca frații plăcuți înaintea lui Hristos! „V-am ascultat cu atenție. Predicile dvs m-au marcat. Dumnezeu mi-a vorbit foarte mult în aceste zile! Am să iau decizii noi!”…
Nu am fost șocat de mărturia sa sinceră în care a declarat că mă detesta. Nici de comportamentul său neobișnuit de frumos față de mine. Ceea ce m-a zguduit cel mai tare este faptul că diavolul cel urât determină pe cei care nu ne cunosc să ne urască fără motive… Fiindcă știe ce impact putem avea asupra celor ce ne vor deveni prieteni! Dar Dumnezeu nu ne lasă batjocoriți!
Astăzi îmi este bun prieten! Ba mai mult: spune lucruri frumoase despre mine când nu sunt prezent! Că Dumnezeu asta ne învață: să spunem lucruri frumoase despre frați și când nu suntem în prezența lor. Chiar așa, tu ce spui despre prieteni când ei nu sunt de față?
Nicolae.Geantă

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25694 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: