ANUNTURI

Să facem voia Lui – Alexandru Fintoiu

Oamenii iau decizii ciudate uneori. În disperarea lor după mai bine se pripesc și apoi caută să repare tot ei. Dumnezeu ne privește de sus din ceruri și se miră că nu apelăm la El.

Când am făcut o prostie, soluția este să ne oprim, să analizăm și să Îl rugăm pe Dumnezeu să ne ofere o rezolvare ca să fim împăcați. Omul, când face o prostie, se oprește, poate apelează la Dumnezeu dar încearcă să rezolve lucrurile tot el. Din acest motiv nu suntem împăcați cu noi înșine și nici nu facem voia lui Dumnezeu.

Scopul lui Dumnezeu pentru noi este transformarea ființei noastre într-o stare cât mai aproape de desăvârșire. Când nu suntem în voia Lui nu servim acestui scop. Din acest motiv sunt mulți oameni apăsați, triști, nefericiți, lipsiți de suc și de verde. Cu toate că merg la biserică, cu toate că au o viață de închinare, cu toate că se mai roagă lui Dumnezeu din când în când, ei nu-și pot îndeplini perfect scopul pentru că nu sunt în voia lui Dumnezeu pe deplin.

Dumnezeu este ca un tort pe care îl ai întodeauna în frigider și nu se termină niciodată. Guști din El în fiecare zi și vezi că este bun, dar, când încetezi să mai guști, apar tot felul de lucruri conflictuale interioare pe care nu ești pregătit să le digeri. Nu mai ești în voia Lui și cauți să repari asta prin lucruri diferite fără să îți dai seama că de fapt, trebuie doar să deschizi frigiderul spiritual al Scripturii.

Nu o să fim niciodată împăcați cu noi înșine până nu o să fim totdeauna în voia Lui Dumnezeu. Cumva Hristos încearcă să ne tragă un semnal de alarmă atunci când apar neconcordanțe în viața noastră.

--

Cine rămâne în El aduce multă roadă.

http://www.ciresarii.ro/index.php/sa-facem-voia-lui-alexandru-fintoiu/

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: