ULTIMELE STIRI

Toni Berbece: Hoții rugăciunilor noastre…

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Cum se face că trece o zi fără să te rogi, sau chiar o săptămână? Cum se face că există familii în care soțul și soția nu s-au mai rugat împreună de ani buni, iar copiii lor habar nu au cum se roagă părinții și niciodată nu au fost chemați la un timp de rugăciune în familie?

Care sunt hoții care ne fură momentele de rugăciune? Aș începe cu tehnologia, ne trezim cu telefonul în mână și sfârșim cu el. Telefonul adesea ne fură vlaga și cheful de a ne ruga, ne fură chiar încrederea că Dumnezeu ne ascultă, pentru că de multe ori privim la lucruri care nu fac cinste unui creștin, iar apoi ne e jenă să mai spunem: “Doamne, vin înaintea ta și te rog…”. Tehnologia ne fură ore întregi din viață, iar multe din aceste ore ar fi trebuit să fie ore dedicate rugăciunii. Vă dați seama cum am fi arătat și ce am fi realizat ca oameni dacă măcar un sfert din cât stăm pe net am fi stat pe genunchi?

Un alt hoț este cearta. Ați observat că firea noastră și duhurile răutății fac în așa fel încât să nu mai punem genunchii jos? După o ceartă adesea te arunci îmbufnat în pat, simți că te rogi degeaba așa că spui în sinea ta: “Ce rost mai are, și-așa nu mă ascultă că sunt rău!” Azi ești rău un pic, mâine mai mult până când răutatea te-a cuprins, iar pofta de rugăciune a fost nimicită total. Pentru cei care sunteți căsătoriți poate ați văzut că după o cearta dinainte de culcare ori tu, ori ea/el spuneți: “Nu mă mai rog cu tine, ai stricat tot!” Și uite așa cearta fură momentul de rugăciune. Iar apoi familia nu mai are foța necesară de a continua drumul. Aici putem include orice alt păcat, care ne taie cheful de rugăciune.

Nu în ultimul rând, necredința ne fură momentele de rugăciune. Dacă am crede ne-am ruga, dacă am crede cu adevărat că rugăciunea poate modifica viața noastră, viața societății noastre, am acorda cu adevărat timp rugăciunii. Dar când nu crezi nu te rogi. Care este credința ta îți poți da seama după cât timp aloci rugăciunii.

Hoți mai sunt mulți, tu-i știi mai bine. Nu lăsa pe nimeni și nimic să-ți fure timpul tău de rugăciune, pentru că furându-ți-se rugăciunile ți se fură puterea și resursele spirituale și chiar fizice.

Cu prețuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25694 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Toni Berbece: Hoții rugăciunilor noastre…

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: