EDITORIALE

Devotional – Odihna placuta in Domnul meu

„Îmi vei arăta cărarea vieţii; înaintea feţei Tale sunt bucurii nespuse şi desfătări veşnice în dreapta Ta” (Psalmul 16:11).

Creștinii sunt tot mai nesatisfăcuți de starea în care se află lucrurile în lume și în biserică. Acești sfinți spun: „Dumnezeu are ceva mai mult pentru noi! El ne cheamă să-L cunoaștem mai bine și vrem să ascultăm de această chemare”. Ei încep să postească și se roage în căutarea lor pentru a ajunge mai profunzi în viața spirituală.

Când Domnul vrea să se atingă de tine în mod supranatural, El va îți va scutura cuibul. O agitație divină inexplicabilă va veni peste tine și vei deveni dezinteresat de multe lucruri pe care le‑ai făcut în viață. Toate realizările tale te vor face să te simți gol și neîmplinit și vei simți o nevoie profundă, nesatisfăcută în duhul tău.

Semnul acestei lucrări supranaturale este o inimă înfometată. În fiecare ceas pe cale, inima ta se va îndrepta spre El și gândurile Lui vor fi întotdeauna în mintea ta. Dumnezeu vrea ca tu să te desparți de lucrurile din această lume și să-ți găsești împlinirea în El.

Este sufletul vostru înfometat pentru a primi mai mult din Duhul Sfânt în viața voastră? Simțiți chemarea Sa de a umbla mai profund cu Dumnezeu? Dacă este așa, puneți capăt războiului din inima voastră, predând totul Maestrului vostru. Puteți cunoaște pacea și fericirea adevărată în momentul în care renunțați la încercarea de a dobândi mai mult succes sau mai multe „lucruri” pentru a vă satisface ego-ul. Căutați-L numai pe Isus, iar viața voastră va căpăta un nou sens. Neliniștea va dispărea, ambiția lumească va muri, iar ochii spirituali vă vor fi deschiși spre adevăr.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10992-devotional-odihna-placuta-in-domnul-meu?fbclid=IwAR1tp_Hab_gAOrZ19s53AozlLnLyFhswYvf_1jO_zvJ_9CUMmmtHnqOVRLI#ixzz5vbjrJSeF
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: