ANUNTURI

Tony Berbece: Și demonii au chip

Mereu m-am întrebat cum arată, cum gândesc și ce fac în timpul lor liber, în privat, oamenii aceia care militează pentru desființarea toaletelor pe sexe, pentru desființarea termenilor ea și el, pentru desființarea termenilor de doamnă și domnule, de mamă și tată. Ei, iată că a ieșit la iveală chipul unuia cu tot cu faptele lui după El. E vorba despre un politician britanic care a fost acuzat de 9 acte de abuz sexual față de un copil.

Păi normal că dacă poftești sexual copiii mintea ta e tulburată și distrusă și nu mai are noțiunea de rușine, puditate, respect față de intimitatea femeie și a copilului, față de niciun fel de curăție. Păi eu am crăpat de rușine când din greșeală am intrat în toaleta femeilor, am ieșit de parcă intrasem din greșeală în cel mai mare bucluc din viața mea. Normal că dacă ai o astfel de înclinație demonică nu-ți mai pasă de orânduiala lăsată de Dumnezeu pentru că al tău cuget este mort.

Un bărbat adevărat care are o soție și copilași nu ar putea nici măcar să își imagineze o astfel de lege în care un hăndrălău din acesta poate intra cu fetița sau cu soția lui în aceeași toaletă. Dar iată că oamenii aceștia cu mintea pervertită își fac chiar un scop existențial din promovarea acestor proiecte de legi spurcate.

Dragilor, trebuie să înțelegem că în spatele acestor legi de depravare stau oameni fără discernământ spiritual care s-au vândut de mult Satanei cu tot cu suflete și trupuri. Ei comit fapte inimaginabile de pedofilie și alte spurcăciuni acompaniate de droguri, alcool și alte fapte desfrânate. Chiar de curând s-a descoperit în America o rețea de pedofilie pe insula unui bogătan, unde clineți fideli erau oameni importanți din politica americană. Satana fe aceștia se folosește. Deschiseți ochii și nu vă lăsați manipulați de astfel de minți pervertite. E încă timp să vă protejați copiii, casele și țara.

Cu prețuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: