ULTIMELE STIRI

Eu o să merg în Cer! – de Nicolae.Geantă

Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

In perioada următoare dorim să reconfiguram site-ul astfel încât acesta să devină și mai atractiv. Anunțăm o campane de strângere de fonduri. Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista și în anul ce vine. Singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi.

$3.00


„Dacă vreți să vedeți un om care va călca pe moalele Cerului, uitați-vă la mine! Eu o să merg în Cer…”, le-am spus într-o zi unui grup de liceeni debusolați de secularism. „Hai mă, termină cu siguranța asta. E mândrie…”, îmi reproșează apoi sec, între patru ochi. o colegă care a asistat la prelegere și care crede că nu am șanse nici să urc măcar în stratosferă!

Chiar așa, cum se ajunge în cer? Dacă întrebi un musulman zice că trebuie să citești Coranul, să faci pelerinaje la Mecca, să porți continuu jihadul (războiul sfânt al) lui Mahomed. Dacă întrebi un evreu spune că trebuie să faci circumcizie, să studiezi Tora, să ții sabatul. Și adventiștii spun la fel: fără sabat și cu carne de porc ești sortit iadului! Dacă întrebi un creștin ortodox spune că trebuie să fii obligatoriu membru în biserica lor, să faci zilnic mătănii, să citești rugăciuni, să săruți icoane și… alte eforturi suplimentare. Iar unii dintre ai noștri nu lasă pe nimeni în Cer dacă nu vorbesc în limbi, dacă poartă cravată, barbă, dacă beau din mai multe pahare la Cină… Și folclorul e destul de bogat pentru îndreptățirea personală. „Sunt un om drept. Sunt un om bun…” e sloganul tuturor care dau rețetarele de mai sus.

„Eu merg în Cer nu că fac ceva vrednic de asta, i-am spus colegei mele. Eu am greșit și greșesc, și calc adesea pe lângă Legea Sfântă, Dar eu merg în Cer pentru că sunt justificat de jertfa de la Golgota!” Baza nădejdii mele nu este propria mea neprihănire, dreptatea sau bunătatea mea. „Nădejdea mea nu este zidită pe nimic altceva decât pe sângele și jertfa lui Isus”, vorba lui Paul Washer. Când Dumneze se uită din Cer spre pământ nu găsește niciun motiv să îl justifice, să îl îndreptățească. Dar El la se uită la om prin Fiul Său Isus. Dacă El mă declară drept nu e din pricina mea, ci a lui Hristos!

„Căci toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiți neprihăniți fără plată, prin harul său, prin răscumpărarea care este în Hristos Isus. Pe El Dumnezeu l-a rânduit mai dinainte să fie, prin credința în sângele Lui, o jertfă de ispășire, ca să-și arate neprihănirea Lui, căci trecuse cu vederea păcatele mai dinainte…” (Romani 3:23-25a)… „să socotească neprihănit pe cel ce crede în Isus… Prin ce fel de lege? A faptelor? Nu; ci prin legea credinței„ (Romani 3:26b-27)

Știu, unii ne pot acuza de aroganță. Dar aroganța asta nu o poate avea decât cine crede în sângele lui Isus. Cine crede se vede: aduce roadă! Altfel nu e credință. ci un set de reguli.

PS: Apropos, tu mergi în Cer?

Nicolae.Geantă

https://nicolaegeanta.blogspot.com/2019/07/eu-o-sa-merg-in-cer-de-nicolaegeanta.html

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

In perioada următoare dorim să reconfiguram site-ul astfel încât acesta să devină și mai atractiv. Anunțăm o campane de strângere de fonduri. Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista și în anul ce vine. Singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi.

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (24882 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Eu o să merg în Cer! – de Nicolae.Geantă

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: