ANUNTURI

„Fără răpire nu putem vorbi de mântuire” – pastor Constantin Macoveiciuc

Mesajul pastorului Constantin Macoveiciuc este lipsit de speculații și-i validat în totalitate de biblicitatea sa. Nu-și dă cu părerea ci efectiv enunță ceea ce textul Scripturii spune cu privire la cel mai important eveniment pe care orice credincios trebuie să-l aștepte cu bucurie. Se vorbește mai rar pe acest subiect și mai mult decât atât se vede în rândul credincioșilor o atitudine necorespunzătoare față de acest eveniment care presupune pregătire.

Mesajul este inspirat din cele două epistole ale lui Pavel către Tesaloniceni, de unde și preia termenul de...răpire. Pentru o persoană care nu este obișnuită cu terminologia Scripturii s-ar putea să fie un termen ciudat. Mai ciudat este însă să se numească cineva creștin și să nu înțeleagă câteva aspecte esențiale din creștinism. Creștinii nominali nu beneficiază deloc de bogățiile care derivă din cunoașterea lui Dumnezeu.

ASCULTA AUDIO

https://suceavaevanghelica.wordpress.com/2019/07/08/fara-rapire-nu-putem-vorbi-de-mantuire-pastor-constantin-macoveiciuc/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: