ANUNTURI

„Fiecare viață este un dar sfânt de la Dumnezeu” – Mesajul cheie al președintelui Donald Trump în discursul de lansare în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă

Lupta împotriva avortului va fi un element – cheie în campania președintelui Trump pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.
În cadrul discursului în care și-a lansat oficial candidatura, ținut în Orlando, statul Florida, în fața a 20.000 de susținători, președintele Trump și-a reiterat afirmația favorită –  „Fiecare viață este un dar sacru de la Dumnezeu” – și a criticat în termeni duri politica criminală a liderilor democrați de susținere a avortului până în momentul nașterii și a infanticidului.
„Fiecare lider democrat susține finanțarea din banii contribuabililor avortului  până în momentul nașterii prin care pruncii sunt smulși direct din pântecul mamei. Liderii democrați se opun și măsurilor de a preveni execuția copiilor după naștere. Vedeți ceea ce s-a întâmplat în Virginia.”, a declarat președintele Trump.
Donald Trump a făcut un apel la democrații din Congresul SUA să susțină Actul de Protecție a Nenăscuților Împotriva Durerii, care dacă ar fi aprobat ar limita avortul după luna 5 de sarcină, unde nu mai există niciun dublu științic că durerea este simțită de copiii nenăscuți.

De asemenea, președintele Trump și-a reînnoit apelul către Congres de a vota legislația care  înterzice avortul la termen avansat și infanticidul, legi blocate de democrați din Camera Reprezentanților, unde aceștia au majoritatea.
Sursă: lifenews.com
www.stiripentruviata.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura