ULTIMELE STIRI

Marșul homosexualilor și Mitingul pentru Familie s-au desfășurat sâmbătă la Cluj-Napoca

Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

In perioada următoare dorim să reconfiguram site-ul astfel încât acesta să devină și mai atractiv. Anunțăm o campane de strângere de fonduri. Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista și în anul ce vine. Singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi.

$3.00


Câteva mii de persoane au luat parte, sâmbătă, la Marșul Mândriei lesbienelor și homosexualilor de la Cluj-Napoca și au cerut legalizarea parteneriatelor civile pentru cuplurile formate din parteneri de același sex, informează Agerpres. Participanții la Marșul „Cluj Pride” au afișat steaguri și umbrele în culorile curcubeului și pancarte cu mesaje precum „Drepturi egale pentru fiecare”, „Corpul meu, drepturile mele”.
„Este un moment istoric, pentru că oferim o vizibilitate comunității LGBT. Au fost zeci de ani în care oamenii nu ne-au cunoscut așa cum suntem noi, diferiți, cu bune și cu rele. Ieșim în stradă pentru că avem dreptul să o facem. Am trăit în teamă și minciună. A venit timpul să ieșim din invizibilitate, din anonimat. Am ieșit în stradă pentru că încă nu avem drepturi, cum este parteneriatul civil”, a declarat organizatorul marșului, Lucian Dunăreanu.
Date oficiale: 3521 de persoane la cel de-al treilea Cluj Pride. Fiecare participant a primit câte o brățară Cluj Pride, motiv pentru care vă putem prezenta exact numărul. Vă tare mulțumim!”, informează și pagina de socializare a organizatorilor.
S-au alăturat manifestării homosexualilor și unele persoane publice, printre care: viceprimarul orașului Koln, Andreas Wolter, consulul onorific al Franței la Cluj-Napoca, Pascal Fesneau, consulul onorific al Spaniei, Jose Arnaud Uson, reprezentanți ai formațiunilor politice USR, PLUS și Demos.
Noua Dreaptă a organizat, la rândul său, un Miting pentru Familie, la Cluj-Napoca, sâmbătă, cu participarea câtorva sute de persoane. Acestea s-au reunit în Piața Avram Iancu, purtând steaguri românești și pancarte cu mesaje precum „Familia este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, „Rușine, Iohannis!”, „Clujul nu este Sodoma!”. Susținătorii Familiei au rostit rugăciunea „Tatăl nostru” și au scandat „Uniți salvăm familia naturală”, „Uniți salvăm familia creștină”, „Credința, familia, patria”.
„Vrem să ne arătăm și opoziția față de marșul homosexualilor care va avea loc sâmbătă după-amiază la Cluj-Napoca. Primăria a făcut un pas înapoi (…), o astfel de manifestare nu ar fi trebuit autorizată. Faptul că unii oameni se mândresc cu o perversiune sau cu o orientare sexuală ni se pare ridicol”, a declarat președintele organizației Noua Dreaptă, Tudor Ionescu.

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

In perioada următoare dorim să reconfiguram site-ul astfel încât acesta să devină și mai atractiv. Anunțăm o campane de strângere de fonduri. Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista și în anul ce vine. Singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi.

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (24850 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Marșul homosexualilor și Mitingul pentru Familie s-au desfășurat sâmbătă la Cluj-Napoca

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: