ANUNTURIEDITORIALE

Mai mult de doua mii de oameni sunt convertiți la Hristos și botezați în Zimbabwe

AFRICA – Mai mult de 2.000 de oameni au decis să-și dea viața lui Hristos, după ce misionarii au făcut o lucrare evanghelistică în zonă. 

Cel puțin 32.000 de oameni au fost botezați , deoarece programul a început în anul 2001 și mai mult de 1300 de studenți de la un seminar biblic în Collegedale, Tennessee, au participat la evanghelizare prin miisunea Centrul de Evanghelizarea Resurse (CRE).

Raúl Rivero, coordonatorul CRE, a afirmat că în Dumnezeu a avut toată credința pentru lucrarea care se desfășoară în călătoriile misionare. „Nu din cauza a ceea ce facem, ci doar să participăm la ceea ce face Dumnezeu deja în bisericile locale” , a spus el.

Pastorul Samuel Nzoikorera a asistat la botezuri a avut loc în Zimbabwe pentru a finaliza călătoria lor misionara de anii trecuti.

„Când am ajuns la locul, am fost surprins să văd o mare gloată de oameni care au fost gata de a fi botezati, cel puțin 2 mii de oameni. Nu văzusem niciodată o celebrare așa mare a botezului ca acum. Sufletul meu a tresărit de bucurie de a trăi această experiență! „.

Potrivit publicației, încă 1,300 de persoane au fost botezate anul trecut în Zimbabwe , prin eforturile a 23 seminariști CEC.

http://logosul.ro/mai-mult-de-doua-mii-de-oameni-sunt-convertiti-la-hristos-si-botezati-in-zimbabwe/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: