ANUNTURI

Tot mai multi musulmani isi parasesc credinta

Statul islamic a fost scos din Siria si din Irak. Insa daunele facute de armata jihadista vor dainui timp de generatii. Decizia grupului de a recurge la genocid a daunat bisericii si a altor minoritati religioase, dar a avut exact efectul opus asupra musulmanilor, pe care i-a intors de la islam la cestinism. Dale Hurd vine cu detalii.

Dale Hurd: Potrivit titlurilor, islamul va fi cea mai raspandita religie din lume. Insa, islamul se confrunta cu o criza. Faptele infioratoare comise de Statul Islamic in numele lui Allah si urmare a exemplului violent al lui Mahomed au ingrozit multi musulmani care acum se indoiesc de credinta lor. Misionarii care slujesc in lumea musulmana spun ca numarul musulmanilor care s-au convertit la crestinism este mai mare de la atentatele din 11 septembrie pana in prezent decat in intreaga perioada de 14 secole a istoriei islamului. Multi tin convertirea lor in secret deoarece se tem pentru viata lor. La Londra, acest student care provine dintr-o familie de imigranti din Pakistan a parasit islamul dupa ce a citit un studiu potrivit caruia Coranul nu este adevarat. I-am ascuns identitatea deoarece potrivit islamului, tradatorii trebuie ucisi.

Imran: Daca cineva paraseste islamul, este considerat un tradator. El este dat afara din familie, este abandonat in primul rand de familie. El va fi respins de prieteni si va fi ucis sau persecutat. Multi dintre prietenii mei mi-au spus ca nu vor mai sta de vorba cu mine deoarece nu l-am respectat pe profetul Mahomed si nu am respectat islamul.

Dale Hurd: Unii dintre fosti musulmani devin atei dar unii ajung sa cunoasca un Dumnezeu iubitor.

Fouad Rasho: Din cauza organizatiei Statului Islamic, multi devin crestini.

Dale Hurd: In Suedia, pastorul Fouad Rasho, un imigrant din Siria, a botezat mai bine de 100 de fosti musulmani.

Fouad Rasho: In fiecare saptamana, cel putin o persoana sau mai multe persoane vin la mine si imi spun ca vor sa afle mai mult despre crestinism si despre Biblie. Ei sunt suparati din cauza identitatii lor musulmane si nu doresc sa ramana musulmani.

Dale Hurd: Cand vine vorba de religie, Europa este numit noul continent intunecat si unii musulmani se simt prinsi intre ateism si islamul radical, dar gasesc nadejde in crestinism. Cand Nassim Ben Iman a imigrat impreuna cu parintii lui in Germania, dintr-o tara musulmana, el a crezut ca daca Germania este o tara religioasa, atunci crestinismul este o religie pacatoasa.

Nassim Ben Iman: Goliciunea din emisiunile de televiziune se datoreaza religiei crestine. Oamenii traiec impreuna fara sa se casatoreasca din cauza religiei crestine.

Dale Hurd: Apoi, el a descoperit crestinismul autentic. In prezent, el este un evanghelist care slujeste printre musulmani si nemusulmani pentru a-i castiga pentru Hristos.

Nassim Ben Iman: Pe masura ce oamenii ajung sa Il cunoasca pe Isus, ei Il iubesc mai mult si Il urmeaza pe Isus. Pe masura ce musulmanii ajung sa il cunoasca pe Mahomed si ajung sa cunoasca Coranul si istoria, ei se indeparteaza tot mai mult de islam.

Fratele Rachid: Islamul se va prabusi.

Dale Hurd: Fratele Rashid este fiul unui imam din Maroc si timp de 15 ani a trait fara sa fi dezvaluit faptul ca s-a convertit la crestinism. Acum, el conduce o emisiune crestina in limba araba care se intituleaza: „Intrebari indraznete” care ii provoaca pe musulmani sa se indoiasca de credinta lor.

Fratele Rachid: Multi musulmani spun ca daca ce face organizatia Statului Islamic este islamul, atunci ei pleaca. Unii devin atei. Lumea araba este cuprinsa de un val mare de ateism si de un val mare de convertiri la cestinism pentru a-L urma pe Isus Hristos. Nu am mai vazut asa ceva. Islamul nu s-a confruntat pana acum cu o astfel de criza.

Dale Hurd: Nassim spune ca islamul pare puternic, insa se hraneste doar din lacuna spirituala existenta in multe tari crestine slabe.

Sursa: https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/10394-tot-mai-multi-musulmani-isi-parasesc-credinta?fbclid=IwAR097nlX6JrN2kZ3igtkiIB0ug6CH95fIlaoPf8uw2SGn6TqOMi2GQZ6Y2Y#ixzz5oialn7Qi
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: