Reclame
ULTIMELE STIRI

O ancora pentru credinta noastra

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Un verset din Cuvântul lui Dumnezeu vă va ține în vreme grea, dacă vi-l veți însuși vieților voastre. Dragilor, primiți acest verset, credeți-l pe deplin și vă va fi o sursă de credință zi de zi: „Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi!” (Matei 6:8).

Isus enumeră lucrurile de care Tatăl nostru ceresc știe că avem nevoie – pe scurt – ce mânca, ce bea și cu ce ne îmbrăca: „De aceea vă spun: nu vă îngrijoraţi cu privire la viaţa voastră, gândindu-vă ce veţi mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca!” (Luca 12:22). Tema principală a vieții tale ar trebui să fie: Dumnezeu știe… iar lucrul acesta este tot ceea ce contează!

„Dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba, care astăzi este pe câmp, iar mâine va fi aruncată în cuptor, cu cât mai mult vă va îmbrăca El pe voi, puţin credincioşilor?” (12:28). Isus vorbește despre iarba care crește și este verde astăzi, dar mâine este tăiată. El vrea să ne aducă aminte că El dă viață și poartă de grijă, așa că să nu îndrăznim să credem că se va îngriji mai puțin de nevoile noastre. Dacă sunteți îngrijorați de bunăstarea familiei, am o veste bună: copiii voștri sunt copiii lui Dumnezeu și Lui îi pasă de cei dragi ție, chiar mai mult decât îți pasă ție! Isus știe exact ceea ce are nevoie fiecare.

Isus știe despre nevoia ta de a avea un acoperiș deasupra capului; El știe despre plata chiriei sau a ipotecii din fiecare lună. El știe despre toate nevoile tale și poți avea încredere în El pentru a îngriji de ele. El promite să o facă!

Domnul spune celor bogați și săraci: „Nu vă îngrijorați de posesiunile voastre pământești. Oferă‑Mi timp de calitate și încrede-te în Mine. Eu voi avea grijă de toate nevoile tale!”.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10584-devotional-o-ancora-pentru-credinta-noastra?fbclid=IwAR2QmTWRWzppfIaN39clYAFWh_MXywesMDKVNGzra8W9koSxPqyx04eRPKw#ixzz5oLPP8ntb
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23878 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: