ANUNTURI

Un jucător de rugby acuzat de încălcări grave de comportament pentru că a postat versete biblice

Folau Israel, un jucător de rugby din Naționala Australiei, a fost suspendat din cauza unor postări cu versete biblice, făcute pe rețeaua de socializare ,,Instagram”, prin care îi îndeamna pe oameni să se pocăiască, fapta să fiind catalogată drept o ,,încălcare la nivel înalt” a comportamentului profesional, relateaza CBN News.

Suspendarea dreptului de a juca vine într-un moment greu pentru centralul Australian, care avea speranțe că va juca pentru țara sa în Cupa Mondială de Rugby din acest an.

Postarea pe care acesta a făcut-o pe data de 10 aprilie și care e a depășit deja pragul de 56,000 de like-uri, spune: ,,AVERTISMENT! Alcoolismul, homosexualitatea, adulterul, minciuna, hoția, necredința, idolatria, pentru toate acestea, te așteaptă IADUL! Pocăiește-te, numai Isus te poate salva!” Făcând referire la pasajul de la 1 Corinteni 6:9-10.

În urma situației controversate a rugbyst-ului, unul dintre principalii sponsori, Asics, și-a reziliat contractul.

,,Noi promovăm incluziunea și diversitatea”, a scris compania într-o declarație, ,,Israel Folau își exprimă dreptul la opiniile sale personale, însă unele dintre cele exprimate în ultimele postari pe conturile sale de socializare, nu sunt în concordanță cu cele ale Asics. Ca atare, parteneriatul nostru cu Folau nu va mai continua, iar Asics nu-l va mai folosi ca ambasador al brandului”.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/05/12/un-jucator-de-rugby-acuzat-de-incalcari-grave-de-comportament-pentru-ca-a-postat-versetei-biblice/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: