ULTIMELE STIRI

Reportaj – Mulți musulmani devin creștini

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Vizitări supranaturale din partea lui Isus zguduie Orientul Mijlociu
Când lumea vede acțiunile barbare ale Statului Islamic, există tendința de a se vorbi despre război sau despre lipsa de speranță și înfrângere. În ciuda răului, reporterii CBN s-au întâlnit cu niște creștini din Kurdistan care spun că Dumnezeu lucrează în zone în care ai impresia că domnește răul. Iată câteva povești ale unor întâlniri supranaturale cu Isus, iar acestea au loc în Orientul Mijlociu. În timp ce SIIL cucerește părți din nordul Irakului și persecută minoritățile creștine, în timp ce Iranul continuă să înăbușe libertatea religioasă, s-a întâmplat ceva surprinzător: Evanghelia a început să se răspândească.

maimultdecatviseARTICOL-VIDEO: Mai mult decât vise – 5 mărturii ale unor musulmani convertiți în urma unor experiențe supranaturale
„Deși întunericul vine, încercând să elimine sarea și lumina, luând vieți și aducând durere și suferință, vedem totuși creșterea prezenței lui Dumnezeu, a închinării, a rugăciunii, a experimentării lui Isus, iar oamenii se deschid față de Evanghelie, primindu-L și urmându-L pe Isus, chiar și cei din mediul musulman”, spune Fabian.

Fabian conduce o casă de rugăciune în Kurdistan. El ne-a spus despre oameni care au avut întâlniri supranaturale cu Isus: „Sunt oameni din aceste locuri, din tabere de refugiați, chiar din locuri care au fost ocupate de SIIL, oameni de aici care Îl întâlnesc pe Isus în vise și viziuni.”

Aceste întâlniri divine nu sunt limitate doar la zonele controlate de SIIL. Este un fenomen care are loc în Orientul Mijlociu. Reporterii s-au întâlnit cu niște iranieni care vizitau Kurdistanul, ei ne-au vorbit despre experiențele lor. Nu folosim numele reale pentru siguranța lor.

ARTICOL: Apariții cristice – semne și minuni în lumea musulmană

„Într-una dintre nopți, în timp ce eram în pat, am început să visez și Lumina îmi vorbea așa cum vorbesc eu acum. Îmi vorbea, mă chema pe nume și îmi spunea: Vino! Te voi mântui și te voi salva. Dar nu am înțeles”, mărturisea Ana.

Această decizie a urmat la scurtă vreme pentru Ana și mama ei: „După aproape șapte luni, am luat decizia de a-L urma pe Isus cu toată inima. Când am venit aici, ne-au explicat despre Hristos și despre Împărăția Lui conform Evangheliei. Am realizat că visul meu fusese despre Isus. El ne cheamă să ne mântuiască și să ne dea odihnă, să ne dea viață. Dacă oamenii ar ști despre credința mea, m-ar respinge. E vorba despre persecuție socială. Dacă guvernul ar ști despre credința mea, aș fi executată sau spânzurată imediat, pe stradă”, spunea Ana.

Clara a venit la credință cu ajutorul versetelor și a unei prietene: „Când citeam Biblia, nu îi puteam ruga pe alții să-mi explice pasajele. Când am mers la facultate, am cunoscut o fată din Armenia și i-am pus multe întrebări despre cum trăiesc, cum se închină. Am întrebat multe despre viața de creștin. Răspunsurile ei m-au determinat să iau o decizie. Hristos mi-a adus multe binecuvântări. Mi s-au întâmplat lucruri pe care nu le pot descrie în cuvinte. De câte ori mă rog și îmi aduc sentimentele și inima înaintea lui Dumnezeu, simt cum mâna Lui îmi atinge și îmi mișcă inima.”

Sursa: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/stiri/5525-reportaj-multi-musulmani-devin-crestini?fbclid=IwAR0hODe_5hKV8TVCmVgjbY1jMo-Qs4dRuM8oxC-9SoC4lYKqPEJ_easB0pQ#ixzz5nOohr0Cb
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27776 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Reportaj – Mulți musulmani devin creștini

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: