EDITORIALE

4 VESTI BUNE pentru cei care cauta PACEA LUI DUMNEZEU

  1. Unul dintre Numele lui Dumnezeu prin care El isi revelează caracterul Sau este Iahve Shalom – Dumnezeul Păcii. Aceasta inseamna ca este o dorinta a inimii Lui ca ucenicii Săi sa experimenteze pacea Sa. Cand Isus s- a apropiat de cetatea Ierusalimului, Scriptura ne spune ca “ a plans” pentru ca locuitorii ei nu cunoșteau lucrurile care puteau sa le aduca pacea. Cuvantul in textul original folosit pentru a descrie faptul ca Mântuitorul plângea pentru ceea ce vedea ca era in inima oamenilor este “ Klaio” – si denota cel mai puternic termen folosit in Noul Testament pentru durere. Cu adevarat, este in natura lui Dumnezeu a fi preocupat de pacea noastra lăuntrică, indiferent ce situatii de criza ale vietii le experimentam- si acest lucru ar trebui sa ne încurajeze sa venim inaintea Lui asa cum suntem, sa recunoaștem lucrurile care ne- au furat pacea, cu toata increderea ca El Insusi ne intelege, simte cu noi si a purtat orice frământare a noastra la cruce pentru a ne da in schimb pacea Sa si solutii pentru viata.

„Când S-a apropiat de cetate și a văzut-o, Isus a plâns pentru ea și a zis: „Dacă ai fi cunoscut și tu, măcar în această zi, lucrurile care puteau să-ţi dea PACEA!

‭‭Luca‬ ‭19:41-42‬ ‭VDC‬‬

2.Este posibil sa experimentam pacea lui Dumnezeu in orice situatie pentru ca ea nu este de natura umana, este o roadă a Duhului Sfant:„Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia (Galateni‬ ‭5:22‬ ‭VDC‬)

Toti acei care L – au primit pe Isus Hristos in inimile lor, au deja aceasta pace, ea a fost garantata de promisiunea lui Hristos pentru acei care Il urmeaza:

„Vă las pacea, vă dau PACEA Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”

--

‭‭Ioan‬ ‭14:27‬ ‭VDC‬‬

3.Cheia pentru a intra oricand pe teritoriul binecuvantat al păcii cand furtunile amenință din toate părțile este supunerea noastra fata de domnia lui Isus Hristos, Domnul Păcii:

„…domnia va fi pe umărul lui și îi va fi pus numele Minunat, Sfătuitor, Dumnezeul puternic, Tatăl veșnic, PRINTUL PĂCII . Nu se va sfârși mărirea domniei și PACII LUI… de acum înainte pentru totdeauna. Zelul DOMNULUI oștirilor va face aceasta.”

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

‭‭Isaia‬ ‭9:6-7‬ ‭BTF2015‬‬

Cand ii predam autoritatii suverane ale lui Cristos toate domeniile vietii noastre, vom descoperi cum pacea lui Dumnezeu care întrece orice pricepere ne inunda inimile ca o ploaie binefăcătoare de primavara.

De multe ori, ne lipseste pacea pentru ca nu suntem disperate sa primim acea pace, ne compromitem in indiferenta sau apelam la a ne îngropa adevăratele noastre stări emoționale sau intrebari fara raspunsuri in subconștient.

Adevarata pace vine dupa ce am avut curajul sa ne vărsam inimile inaintea Lui, sa stam de vorba cu El despre toate durerile noastre, toate intrebarile fara raspunsuri, ranile trecutului sau prezentului. Cheia pentru a avea pace este a ne preda in totalitate suveranității Sale tot ceea ce suntem, tot ceea ce ne- a îndurerat, tot viitorul nostru.

Este o veste nespus de buna pentru noi si stim ca este “Zelul Domnului Ostirilor sa se faca aceasta.”

4.Pacea inseamna a ne supune Aceluia care este vrednic de toata increderea caci El este Domn, mai presus de orice si de oricine.

“O! de ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci PACEA ta ar fi fost ca un râu, și fericirea ta, ca valurile mării.Isaia‬ ‭48:18‬ ‭VDCC‬

Viata noastra este asemenea călătoriei unui rau: se răsucește, se rostogolește, se răstoarnă printre pietre de aceea, Dumnezeu a promis celor care se bizuie pe El ca in calatoria vietii, impotriva tuturor obstacolelor, cotiturilor neașteptate – El Insusi le va darui liniștea si siguranta Sa. Pacea Lui este asemenea unui rau care alimentează mereu inimile noastre cu Apa Vie a Duhului Sau caci Cristos a promis: “din inima celor care cred in El vor curge râuri de apa vie.”

Amin!

https://www.facebook.com/100002774811169/posts/1685738144861996?s=100002709827569&v=i&sfns=mo

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: