EDITORIALE

Devotional – Lucreaza impreuna spre bine

Pavel scrie: „Suntem încolțiți în toate chipurile… în grea cumpănă… prigoniți… trântiți jos, dar nu omorâți” (2 Corinteni 4:8-9).

„Încolțiți în toate chipurile” — Poți să te regăsești în această afirmație? Poate te confrunți cu dureri fizice, suferințe în căsnicie, probleme financiare, îngrijorări pentru copii. Viața poate fi cu totul copleșitoare uneori.

Realitatea este că, uneori se poate să fii în voia perfectă a lui Dumnezeu și cu toate astea, să fii trântit jos. Putem umbla în chiar centrul voii Sale și totuși, să fim în grea cumpănă, încolțiți de necazuri și prigoniri.

Unii creștini sunt înconjurați de necazuri din toate părțile de așa mult timp, încât ei cred: „Aceasta nu poate fi de la Dumnezeu. Este prea mult de îndurat. Suferința mea continuă de așa mult timp și mă simt absolut abandonat. Domnul trebuie că mă pedepsește pentru păcate din trecut. Nu este nici o altă explicație”.

Pavel așterne în fața noastră un adevăr minunat de care el s-a ținut strâns și care l-a ajutat să nu deznădăjduiască:„Chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuși omul nostru dinăuntru se înnoiește din zi în zi” (2 Corinteni 4:16)

Sursa:  https://alfaomega.tv/devotional/10492-devotional-lucreaza-impreuna-spre-bine#ixzz5mecJDw6M 
Follow us:
 @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: