EDITORIALE

Devotional – Mangaiere supranaturala

„Binecuvântat să fie…  Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz!” (2 Corinteni 1: 3-4). Pretutindeni în lume oamenii trec prin suferințe și încercări, iar Domnul a promis că ne va mângâia când trecem prin ele. Observați că nu se spune nimic despre eliberarea de luptă; ci ni se spune numai că Duhul Sfânt ne dă mângâiere pentru a îndura și a rămâne fermi în încercarea noastră.

Această mângâiere oferită de Duhul în mijlocul necazurilor noastre nu este doar o ridicare temporară a poverii. Nu este un mijloc de ușurare sau o pauză a gândurilor tulburătoare sau a temerilor. Mai degrabă, este o lucrare supranaturală. O asemenea mângâiere este lucrarea exclusivă a Duhului Sfânt, realizată prin credință, fiindcă ne încredem în dragostea Lui față de noi.

Scriptura ne spune: „Vei mângâia pe cei din Sion. Vei avea un cuvânt de vindecare pentru cei care sunt în disperare și au temeri” (vezi Isaia 61:2-3). Ca răspuns la credința noastră, Duhul lui Dumnezeu promite să lucreze ceva în noi, care să ne aducă mângâiere în orice fel de problemă și în circumstanțe grozave. El va pune în noi un cuvânt care să-i poată vindeca, să-i mângâie și să-i încurajeze și pe alții.

Duhul a spus prin Isaia: „I-am văzut căile, şi totuşi îl voi tămădui; îl voi călăuzi şi-l voi mângâia, pe el şi pe cei ce plâng împreună cu el. Voi pune lauda pe buze: „Pace, pace celui de departe şi celui de aproape!”(Isaia 57:18-19). Aceasta este una dintre cele mai încurajatoare promisiuni din Cuvântul lui Dumnezeu. Domnul spune că va scoate din noi duhul de teamă și va semăna în noi Duhul Său de pace. Isaia repetă cuvântul „pace” aici pentru a sublinia că este vorba de o pace continuă. Pur și simplu, Duhul Sfânt promite: „Voi lucra pacea în voi”.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10479-devotional-mangaiere-supranaturala?fbclid=IwAR0xbxj-uEeLIIXcPn9M08EmPVZhRoHpvJoCHuj1ENYFW0d0TbFEAWNja5g#ixzz5lzfSfcTv
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura