ANUNTURI

SMS-uri mesaje de PAŞTE: HRISTOS A ÎNVIAT!

SMS-uri mesaje de PAŞTE: HRISTOS A ÎNVIAT!

Cele mai frumoase urări, sms-uri şi felicitări de PAŞTE: Hristos a ÎNVIAT! 

 1. Aminteste-ti de ISUS Hristos cel care a Murit si a inviat pentru tine
 2. Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost “CRUCEA”, scopul SAU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!!!!!
 3. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a inviat! Sarbatori fericite!
 4. Christos a inviat oferindu-ne o viata plina de speranta, bucurie si pace
 5. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
 6. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!
 7. SARBATORI SENINE SI PACE IN SUFLET!!!! Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: „Pentru tine am facut-o.”
 8. Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost „CRUCEA”, scopul SAU a fost „DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!!!!!
 9. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 10. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.
 11. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !
 12. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!
 13. …e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…
 14. Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

PENTRU MAI MULTE MESAJE click aici (AVEM 60 DE MESAJE)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: