ANUNTURI

Parteneriatele – te intaresc sau te vulnerabilizeaza.

“Atunci Eliezer, fiul lui Dodava, din Maresa, a prorocit impotriva lui Iosafat si a zis: “Pentru ca te-ai unit cu Ahazia, Domnul iti nimiceste lucrarea.” Si corabiile au fost sfaramate si n-au putut sa ajunga la Tarsis.” (2 Cronici 20:37).
Cine se uneste cu un batjocoritor primeste rasplata unui batjocoritor. Cine se uneste cu un dezbinator primeste rasplata unui dezbinator. Cine se uneste cu un om cu compromisuri primeste rasplata unui om cu compromisuri. Cine se uneste cu un om mandru si arogant primeste rasplata unui om mandru si arogant. Insa,
“Cine primeste un proroc in numele unui proroc, primeste rasplata unui proroc.” (Matei 10:41).
Uneste-te, intra in parteneriat cu oameni neprihaniti si te vei bucura de beneficiile darurilor asezate de Dumnezeu in ei. Nu sta linistit in relatii cu persoane obisnuite sa ii trateze pe altii rau, doar pt ca pe tine te trateaza altfel. Aceasta este numita de Biblie “linistea nebunilor”. “Linistea nebunilor ii pierde.” (Proverbe 1:32). Comportamentul negativ al prietenilor tai fata de altii, tolerat in mod tacit, se poate intoarce ca un bumerang impotriva ta. Dezvolta parteneriate cu oamenii care umbla in Numele lui Isus in vazul tuturor si in ascuns si vei umbla in binecuvantarea asezata de Dumnezeu peste viata lor.

https://www.facebook.com/lidia.mihailescu.7/posts/10214599285439521

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: