ULTIMELE STIRI

„Avortul îi afectează profund și pe bărbați.”

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Aceasta este mărturia lui Christian despre trauma profundă pe care și bărbații o trăiesc atunci când refuză statutul de părinte și darul vieții pentru unul dintre copiii săi. Soția lui, Christine, a scris și ea o mărturie tulburătoare despre avort. Cei doi soți au făcut avort chiar după legalizarea acestuia în Franța, iar trauma pe care au trăit-o i-a bântuit timp de decenii, atât pe ei, cât și pe copiii lor.

Aveam 21 de ani când prietena mea de atunci m-a anunțat că e însărcinată. Aveam o relație „flexibilă”. În vara aceea, eu munceam în Maroc, iar ea își petrecea vacanța în Spania. A venit să mă vadă înainte să se întoarcă la Paris iar apoi mi-a telefonat când a ajuns acolo.

Luase deja decizia să facă avort și făcuse toate pregătirile. Avea să plece în Anglia, la bunica ei. Avortul era atunci deja legal în Anglia, dar nu și în Franța. I-am sugerat din vârful buzelor că ne-am putea căsători. Dar ei îi era prea teamă să-i spună tatălui ei, nici nu putea fi vorba să păstreze copilul și nici să se căsătorească.

După avort, ne-am mai văzut o dată sau de două ori și apoi am plecat fiecare pe calea lui fără să mai vorbim niciodată. După câteva luni, am aflat din întâmplare că se căsătorise.
Nu bănuiam ce impact avea să aibă acel avort asupra mea, asupra vieții mele și asupra celei care avea să-mi devină soție, asupra viitoarei mele familii și asupra viitorilor mei copii.

Am îngropat adânc acel avort și toate sentimentele mele. M-am închis. Nu mai voiam să mă atașez de nimeni, îmi era teamă de suferință și de a nu produce suferință, de a nu fi la înălțimea situațiilor dificile, de a nu mă putea confrunta cu ele și de a nu le putea depăși.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/pro-viata/resurse-pro-viata/8505-avortul-ii-afecteaza-profund-si-pe-barbati?fbclid=IwAR0KVyHF9Q3y2KHHSE4yGQ_QoVfbGWaRFb50-qdgFxSglmL3KueOY6Kfx_0#ixzz5iV5mJ5Nu
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26812 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: