ANUNTURI

Școală din Marea Britanie nevoită să suspende curicula LGBT în urma revoltei părinților

Peste 600 de elevi au fost retrași de părinți de la școala publică din Parkfield, orașul Birmingham, Marea Britanie. Părinții sunt revoltați față de „spălarea creierelor” la care au fost supuși copii lor prin promovarea agresivă a homosexualității în programa școlară.

În cadrul programei „No Outsiders”, copiii cu vârste între 4 și 11 ani studiază povestiri în care tema principală o reprezintă relațiile în cadrul familiior cu părinți de același sex, cum ar fi „Mommy, Mama, and Me” , „Daddy, Papa and Me” sau „King & King”.

Deși nu împărtășesc aceste „valori”, unii părinții au declarat că nu sunt homofobi, însă consideră prea fragedă vârsta copiilor lor pentru a fi expuși la astfel de subiecte destul de complicate și delicate. Alții au fost mai tranșanți și au spus că și-au trimis copiii la școală pentru ca aceștia să poată deveni avocați, profesori sau medici, și nu să învețe cum este să fi homosexual sau lesbiană. Opinia generală a fost că programa incriminată nu reprezintă decât o îndoctrinare cu ideologia LGBT, menită să submineze drepturile parentale.

Pentru moment, școala a suspendat programa „No outsiders”, însă va fi greu de ajuns la un compromis între profesori și părinți, mai ales că guvernul pregătește să introducă o nouă programă obligatorie, care include ideologia LGBT. Elocventă, în acest sens, este și poziția inspectorului școlar care coordonează regiunea Birmingham, Amanda Spielman, care a criticat decizia părinților și a spus că este „vital” și „în spiritul esenței democrației” pentru copii să învețe despre familiile LGBT.

Pe fondul intensificării îndoctrinării copiilor cu ideologia LGBTQ, de la cele mai fragede vârste, prin programe școlare impuse de autorități și inițiative proprii ale unor cadre școlare pro-LGBTQ, este de așteptat ca astfel de proteste să devină o tendință în Mare Britanie. De exemplu, în 2018 părinții copiilor de la 2 școli și-au ținut copiii acasă în ziua când școala a organizat „LGBT pride”.

Sursă: lifesitenews

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: