Reclame
ULTIMELE STIRI

Strălucește femeie! Ești prețioasă!

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Da, suntem făcute să iubim, să alinăm, să ascultăm, să mângâiem, să purtăm sarcini, să naștem pruncii, să-i creștem, să-i hrănim, să-i educăm, dar, mai ales, să strălucim, să încântam, să răspândim mireasmă în jurul nostru.

De cate ori, însă, nu refuzăm să ne ridicam la înălțimea la care suntem chemate pentru că nu credem în valoarea noastră? Mă întreb oare cât îl întristam atunci pe El, care știe cel mai bine cu ce/cat ne-a înzestrat, iar noi nu vrem să-i dam crezare!?

Cred că ar trebui să ne începem fiecare dimineața recitând cu voce tare psalmul 139:14 ” Te laud că sunt o făptură așa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale și ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!”

Valoarea noastră este una intrinsecă, nu depinde de mediul din care provenim, de studiile absolvite, de situația materială sau de aspectul fizic, mai mult sau mai puțin încadrat în standardele zilelor noastre.

Potenţialul nostru este asemenea seminței unui măr. Când aceasta este plantată în terenul potrivit, va da nastere unui pom care, la rândul lui, va rodi, iar de roadele lui se pot bucura generații după generații. Tot aşa şi noi, plantându-ne rădăcinile sufletului adânc în  promisiunile Lui și lăsându-ne inima să fie udată şi hrănită mereu de Duhul Lui cel Sfânt, vom rodi, iar de roadele noastre se vor bucura nu numai cei din jurul nostru, ci vom lăsa moștenire şi pentru generațiile viitoare. Aceasta este ceea ce aduce, în fapt, împlinirea sufletului nostru.

Comparația ne împiedică, de cele mai multe ori, să vedem cine avem nevoie să devenim. Este adevărat că noi trebuie să ne ameliorăm, să avansăm, însă, să nu uitam să apreciem orice mic progres, să încetăm să mai vorbim negativ de noi însene, să descoperim ceea ce avem, căci Creatorul nostru nu s-a înșelat, cu siguranță!

Femeia care se încrede în Dumnezeu nu caută să se asemene cu nimeni alta, pentru că ea știe că este, în mod minunat, unică. Toate eforturile şi le concentrează pe dorința  de a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Eșecurile ei trecute nu definesc cine este şi nici de unde vine nu definește unde va merge. Ea surâde viitorului, încrezătoare că ceea ce este cel mai bun este încă înaintea ei!

https://www.oglindainimii.ro/straluceste-femeie-esti-pretioasa/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23478 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: