ULTIMELE STIRI

Devotional – Cum ar arata o Biserica unita?

Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


După ce Duhul Sfânt a dat naștere bisericii și a pecetluit primii ucenici ai lui Isus prin Focul Său Sfânt, rezultatele imediate în viețile lor au fost depline și de efect.

„Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciuni. Fiecare era plin de frică, şi prin apostoli se făceau multe minuni şi semne.Toţi cei ce credeau erau împreună la un loc şi aveau toate de obşte. Îşi vindeau ogoarele şi averile, şi banii îi împărţeau între toţi, după nevoile fiecăruia.Toţi împreună erau nelipsiţi de la Templu în fiecare zi, frângeau pâinea acasă şi luau hrana cu bucurie şi curăţie de inimă. Ei lăudau pe Dumnezeu şi erau plăcuţi înaintea întregului norod. Şi Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor pe cei ce erau mântuiţi”(Fapte 2:42-47).

Tânjesc după o astfel de Biserică astăzi – un Trup unit al lui Hristos. Și cred că Dumnezeu dorește de asemenea, acest lucru. Aceasta este Biserica, unită printr-o viziune clară a misiunii și al aceluiași scop în lume. Este o Biserică unită, iar credincioși de pretutindeni învață să îi privească pe oamenii pierduți din jurul lor așa cum Dumnezeu îi vede. O biserică care împărtășește cu sufletele pierdute un singur mesaj simplu, prin care sunt uniți: vestea cea bună a lui Isus Hristos.

Începutul credincioșilor din primul secol a fost într-o încăpere mică, cu doar o mână de oameni, dar aceștia au răspuns provocării și Dumnezeu Și-a arătat credincioșia, pentru a avea un impact etern asupra culturii lor și a lumii întregi. Poporul lui Dumnezeu numără acum sute de milioane de credincioși în întreaga lume și, deși este posibil să nu avem același câmp de misiune, toți avem aceeași poruncă din partea lui Isus – evanghelizarea lumii.

Imaginați-vă ce se poate realiza atunci când poporul Său lucrează împreună pentru a ajunge la cei pierduți. Puteți face parte din această chemare sfântă, apropiindu-vă de cei din jurul vostru – de familia voastră, de colegii voștri de muncă, de vecinii voștri.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10228-devotional-cum-ar-arata-o-biserica-unita?fbclid=IwAR1H6Ki4MuzIEozyzcEvV18rKT3AQ4eidHDqcUD3YM5oW1lkne9dFJxLi6U#ixzz5hOjhmzXG
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (24921 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: