Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Speranta noastra cand toate lucrurile se clatina

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Isus ne învață ce trebuie să facem atunci când începem să vedem tulburare în lume: „Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate. Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere şi slavă mare. Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie” (Luca 21:25-28).

Observați că Hristos spune: 1Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitați în sus și să vă ridicați capetele”. Aceasta sugerează că lucrurile se vor înrăutăți și toate problemele se vor intensifica. De aceea, acum este timpul să ne punem inimile sa se apropie de Domnul – și să ne ancorăm credința în Cuvântul Său.

În ce constă credința noastră? În faptul că diavolul nu ne poate face rău. Cele mai tulburătoare știri nu ne pot răni. Toți dictatorii conduși de demoni vor dispărea ca pleava și vom vedea pe Hristos venind în gloria Sa. Aceasta este ceea ce ne permite să spunem în vremuri grele: „Trăiesc sau mor, eu sunt al Domnului. El este suveran peste tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru”.

În mijlocul acestei „clătinări a tuturor lucrurilor” la nivel mondial, unde se concentrează toată atenția Domnului? Este marea Lui grijă în relație cu evenimentele din Orientul Mijlociu sau în alte părți ale lumii? Nu! Biblia ne spune că ochii lui Dumnezeu sunt îndreptați către copiii Săi: „Iată, ochiul Domnului priveşte peste cei ce se tem de El, peste cei ce nădăjduiesc în bunătatea Lui” (Psalmul 33:18).

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/d

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23554 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: