Reclame
ULTIMELE STIRI

Cum să-l glorifici pe Dumnezeu la locul de muncă

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Cum putem să-l glorificăm pe Dumnezeu la locul de muncă?

Iată câteva sugestii:

  1. Dependență. Mergi la lucru în fiecare zi conștient că ești dependent de Dumnezeu. (Proverbe 3:5-6; Ioan 15:5). Fără El nu putem respira, mișca, gândi, simți sau vorbi. Să nu mai vorbim despre influența spirituală. Trezește-te în fiecare dimineață și lasă-L pe Dumnezeu să știe că ai nevoie disperată de El. Roagă-te pentru ajutor.
  2. Integritate. Fii în totalitate onest și integru la locul de muncă. Nu întârzia. Lucrează cât poți de bine. „Să nu furi”. Mai mulți oameni își jefuiesc angajatorii prin lene decât prin furtul propriu-zis.
  3. Îndemânare. Fii bun în ceea ce faci. Dumnezeu ți-a dat nu numai harul integrității, ci și abilități. Descoperă darurile puse de El în tine și fii un bun administrator ale acestora.Îmbunătățirea abilităților se bazează pe dependența de Dumnezeu și pe integritate.
  4. Înfluență. Pe măsură ce începi să ai influență și oportunități, modelează etica locului de muncă astfel încât structura și politicile, așteptările și obiectivele să fie în conformitate cu principiile lui Hristos. De exemplu, cineva a modelat etica restaurantelor Chick-fil-A cu acest videoclip.
  5. Impact. Propune-ți ca compania în care lucrezi să aibă un impact care să îmbunătățească viețile oamenilor, fără să le distrugă sufletele. Unele industrii au un impact distructiv asupra oamenilor (de exemplu: pornografia, jocurile de noroc, avorturile, escrocheriile de marketing etc.) 
  6. Comunicare. Locul de muncă este un loc potrivit pentru a lega relații. Relațiile sunt posibile doar prin comunicare. Nu îți ține opiniile creștine asupra lumii doar pentru tine. Nu-ți ascunde lumina sub obroc. Pune-o la vedere într-unmod înțelept, natural și plin de bucurie. Cei care iubesc mântuirea să zică mereu: mare este Domnul! (vezi Psalmul 40:16).
  7. Dragoste. Slujiți-vă unii altora. Fii tu cel care se oferă primul să meargă după pizza, să conducă camioneta sau să organizeze picnicul. Fii interesat de ceilalți la locul de muncă. Fii cunoscut ca o persoană care nu se bucură doar când vine weekend-ul, ci ca una care se bucură și în zilele grele de luni. Iubește-ți colegii de muncă și îndreaptă-i către Cel care poate să ofere adevărata bucurie.
  8. Bani. Locul de muncă este locul în care faci bani. Toate lucrurile sunt ale lui Dumnezeu, nu ale tale. Tu ești un administrator. Nu lucra pentru a câștiga și pentru a te îmbogăți. Lucrează ca să poți fii generos cu ceilalți și ca să poți investi în lucrurile eterne ale lui Dumnezeu. Investește-ți banii în așa fel încât să arăți că Isus este comoara ta cea mai de preț.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23554 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: