ANUNTURI

Slujire în Oltenia= lupte cumplite!

Misionez de vreo 15 ani în Oltenia. Am avut ocazia să văd multe. Am început cu pastorul Nicu Margăian și apoi am continuat, cu Valer, fratele Duțu și alte echipe. Fiecare drum făcut în această zonă a fost unul teribil. Sa lăsat cu accidente, înjurături, pagube, răsturnări de mașini, războaie spirituale cumplite.

Sunt programat în seara asta la Filiași. Noaptea trecută fetiță a fost mai agitată ca oricând. Daniel, fratele ce trebuia să vină cu mine nu a dormit toată noaptea. Deja știam că nu va fi ușor.

Pornesc la drum. Singur. Fac plinul mașinii, să nu mă ia vântul, că e destul de ușoară, iar nici eu nu sunt prea greu. Mă lansez pe autostradă și pornesc în trombă. Nu parcurg 10 km și îmi sare mașina din viteza a cincea. Se oprește motorul și face un zgomot ciudat. Nu mai pornește. Sun mecanicul. Da, a picat distribuția. Sună frații de la destinație pe unde mă aflu. Le povestesc puțin, îmi spun că seoagă pentru mine. Sunt contratimp. Mă rog și dau telefoane. Și aștept! Dumnezeu face ca puterea satanei să pice la pământ în fața noastră. Nu mergem în nume propriu, mergem în Numele Regelui.

Slavă lui Dumnezeu! Un frate cu inimă îmi răspunde. Vine Codrin cu mine. Rugați-vă pentru noi. Să ajungem cu bine! Domnul are nevoie de noi și sunt sigur că va lucra deosebit. Am tras mașina în prima parcare și am pornit. Suntem pe drum. Totul se face cu mari sacrificii. Spurgeon spunea: „cine învinge fără luptă, triumfă dar fără glorie”

Doamne dă izbândă!

--

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2019/02/05/slujire-in-oltenia-lupte-cumplite/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: