Reclame
ULTIMELE STIRI

Rebeca & Sefora doua fete orfane din 18 frati. M-au coplesit cu durerea lor… Astazi insa le-am gasit in biserica, la o seara prelungita

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Rebeca & Sefora doua fete orfane din 18 frati😢 Astazi e despre ele 😥 Cand, in urma cu putina vreme , am auzit despre aceasta familie, nu credeam ca voi ajunge sa vad in persoana acele fetite, care ne-au marcat sufletele cu strigatele lor, pentru ca mama lor ,mama a 18 copii nu mai este.
Astazi insa le-am gasit in biserica, la o seara prelungita, nu credeam ca le voi gasi zambind. le-am vazut si le-am zis ca vreau sa fac o poza cu ele, au fost retinute, dar ca si cand ar fi cautat mangaierea cuiva, au venit langa mine si , macar ca era in timpul programului, s-au lipit de mine si am povestit. M-au coplesit cu durerea lor, dar m-a impresionat Dumnezeu cu taria cu care le-a inzestrat pe aceste fete. Vreau sa va spun celor ce va rugati sau v-ați rugat ptr Sefora si Rebeca ca Dumnezeu va ascultă, ca Dumnezeu mangaie ,ca El este inca Tatal orfanului si aparatorul văduvei. Continuati sa va rugati,Dumnezeul nostru este viu!

Rebeca & Sefora doua fete orfane din 18 frati😢Ma uit la chipul lor angelic si observ bucuria de a se simti iubite si imbratisate de cineva😯😢..

Cazul este unul cunoscut din Remetea Lunca mama acestor copii a plecat la Domnul…Nu vrei sa fi o mama pentru acesti copii dandu le un timp din viata ta, doar pentru a le da o imbratisare?? Cu siguranta vei fi coplesit atunci cand vei intalni inima unui copil cautand un adapost in inima unui mame. Fiti mame si ve ti avea rasplata unei EROINE .

sursa: Darius Neag & Bogdan Ivan

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24629 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: