ANUNTURI

Democrații vor renunța la „așa să te ajute Dumnezeu” din jurământul depus în fața unei comisii din Congres

O comisie cheie controlată de Democrați în Camera Reprezentanților intenționează să elimine referința la Dumnezeu din jurământul administrat martorilor care depun mărturie în fața comisiei, ca parte a unui nou pachet de norme care se așteaptă să fie aprobat în această săptămână, potrivit unui document obținut în exclusivitate de Fox News.

Proiectul de modificare arată că această comisie, cea pentru Resurse Naturale, va cere martorilor să recite doar „Juri sau afirmi solemn, sub sancțiunea legii, că mărturia pe care urmează să o dai este adevărul, întreg adevărul și nimic altceva decât adevărul?”

Propunerea plasează cuvintele „așa să te ajute Dumnezeu” în paranteze roșii, indicând că acestea trebuie eliminate. Cuvintele „sub sancțiunea legii” sunt în text roșu, indicând că Democrații propun adăugarea acestei fraze în jurământ.

De asemenea, proiectul elimină expresia „a lui sau a ei”. Suplimentar, se modifică și toate referirile la „președintele” comisiei, care include terminația man, adică bărbat, pentru a se referi doar la „șefia” comisiei.

În timp ce multe jurăminte federale includ expresia „așa să mă ajute Dumnezeu”, unele – mai ales jurământului președintelui – nu o includ.

--

Întreaga comisie va vota noul limbaj în această săptămână, iar normele vor intra în vigoare imediat ce vor fi adoptate.

Liderii republicani au reacționat cu consternare la modificările propuse și au sugerat că este un semn al orientării spre Stânga a Partidului Democrat.

citeste mai mult: https://dininimapentrutine.com/2019/01/31/democratii-vor-renunta-la-asa-sa-te-ajute-dumnezeu-din-juramantul-depus-in-fata-unei-comisii-din-congres/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: