Reclame
ULTIMELE STIRI

Sotia pastorului – „Luati loc tovarasa Wurmbrand” – ultima lor incercare de a ma face sa divortez de Richard

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


„Luati loc tovarasa Wurmbrand”. Mi-a facut semn cu mana spre un fotoliu. „V-am rugat sa veniti aici pentru ca situatia dumneavoastra ne-a starmit interesul. Vorbiti-mi despre familia dumneavoastra. Nu va temeti! Nimic nu va trece dincolo de peretii acestia. Aveti un fiu (a aruncat o privire spre hartiile de pe biroul sau) Mihai… Cum ii merg studiile.. Am prins ideea. Era o noua incercare de a ma convinge sa divortez.. Aplicau politetea acolo unde forta nu fiinctiona. Parea suav si increzator, in timp ce se lasa pe spate in scaunul care-i permitea cu generozitate s-o faca. I-am raspuns, „Imi iubesc sotul si orice s-ar intampla voi ramane casatorita cu el.

Suntem uniti pentru totdeauna.” „Bine, permiteti-mi sa va fac o mica propunere. Doriti,desigur, ca fiul dumneavoastra sa-si incheie studiile. Doriti, de asemenea, sa obtineti drept de munca pentru a va trai viata. Puteti sa le aveti pe toate, intr-un mod foarte simplu.Dati-mi buletinul dumneavoastra si in patruzeci si opt de ore vi-l vom inapoia purtand pe el propriul dumneavoastra nume. Uitati de aceste cuvinte mari ca divort. Este doar o simpla formalitate pe care v-o solicita statul.Nu este inteligent din partea dumneavoastra sa faceti aceasta?” A facut o pauza, timp in care a inceput sa se joace cu im creion. „Bineinteles, daca nu cooperati, sunt si alte mijloace. Cand vrem ceva, noi obtinem…” L-am privit pe acest ofiter politic. Drept in ochi. „V-ati gandit vreodata ca intr-o zi si dumneavoastra puteti ajnnge la inchisoare, ca multi alti functionari? Ati dori atunci ca sotia dumneavoastra sa divorteze?” Aceasta replica l-a facut sa sara din scaun ca dintr-un arc. Apoi a explodat. „Nu stii unde te afli si cine sunt eu? Cum de indraznesti sa-mi pui mie intrebari!” Si-a aruncat creionul in semineu. „Acum iesi afara, iesi afara! Si nu uita ce ti-am spus! Ai inteles?” Mi-am luat micul meu bagaj si m-am indreptat spre usa fara sa-i raspund. „Ai inteles?” Dar si el intelesese, pentru ca aceea a fost ultima lor incercare de a ma face sa divortez de Richard. ”

https://www.facebook.com/RichardWurmbrand/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23539 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Sotia pastorului – „Luati loc tovarasa Wurmbrand” – ultima lor incercare de a ma face sa divortez de Richard

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: