ANUNTURI

Mântuirea tinerei generații

Conform unui studiu, numărul tinerilor care merg la biserică scade. Echipa Știrilor CBN a vorbit cu tinerii despre experiența lor legată de biserică. A discutat și cu un pastor care a spus cum a avut succes în rândul acestei generații. Heather Sells vine cu detalii.
Heather Sells: De-a lungul secolelor, bisericile s-au confruntat cu diverse provocări. Cea mai recentă provocare este abandonul. Conform unor studii, șase din zece tineri care au crescut într-o biserică, au plecat din biserică. Conform cunoscutei firme Barna Research Group mișcarea „None” a luat amploare. În cadrul acestei mișcări, oamenii afirmă că nu aparțin niciunei religii. Tinerii care au crescut într-o biserică spun că bisericile nu abordează probleme importante pentru ei.
Kelsey Spadaro: Multe dintre subiecte sunt tabu, precum sexualitatea și rasa. Sunt subiecte despre care nu vorbim.
Austin Fedale: Uneori văd că pastorii ar dori să vorbească despre subiecte tabu, dar în alte momente, simt că încercăm doar să le abordăm.
Heather Sells: Austin Fedale era și el pe cale să facă parte din acea statistică. El a părăsit biserica pentru că a simțit că nimeni nu îl ascultă și nimeni nu îl înțelege. Austin și oamenii din grupul nostru tematic de mileniali nu cred că este doar vina Bisericii.
Austin Fedale: Nu știu de ce au ajuns milenialii să abordeze totul cu o mentalitate atotștiutoare.
Kelsey Spadaro: Am putea avea o listă cu tot ce vrem să găsim într-o biserică. Însă, cea mai mare provocare este să predăm totul Tatălui și să fim dispuși să vorbim despre subiecte stânjenitoare.
Heather Sells: Și să se focalizeze pe lucruri importante, așa cum face pastorul unei biserici din Vriginia. Jeremy Miller, pastorul Bisericii New Life a găsit o modalitate pentru a-i atrage pe tineri în biserică.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura