EDITORIALE

Cum să câștigi lupta spirituală cu anxietatea și depresia?

El a arătat putere cu braţul Lui; a risipit gândurile pe care le aveau cei mândri în inima lor. A răsturnat pe cei puternici de pe scaunele lor de domnie şi a înălţat pe cei smeriţi. Pe cei flămânzi i-a săturat de bunătăţi, şi pe cei bogaţi i-a scos afară cu mâinile goale. – Luca 1:51-53

Mary are două opțiuni în fața a tot ceea ce i s-a întâmplat de-a lungul vieții. Ea se poate lăsa pradă anxietății și depresiei, sau își poate concentra atenția asupa istoriei: Ce a făcut Dumnezeu?

In momentele de criză și descurajare, alegerea anxietății îți va paraliza viața prin frica de viitor. În schimb, Mary își aduce aminte de harul lui Dumnezeu prin istoria lui Avraam și a poporului Israel. Ea recunoaște că împlinirea promisiunilor lui Dumnezeu s-a întâmplat odată cu nașterea, moartea și învierea fiului Său, Isus, salvatorul acestei lumi. Ea alege să creadă că Dumnezeu a lucrat la acest plan mii de ani și că El este bun prin Cuvântul Său.

Crede acest adevăr: Dumnezeu este același ieri, azi și în vecii vecilor! Nu îți spun acum că toate problemele tale se vor rezolva, dar îți vei pute ține capul drept, și vei fi capabil să îl lauzi pe Dumnezeu în mijlocul problemelor.Gaseste o cale sa Il glorifici pe Dumnezeu pentru a putea sa ai bucurie si un motiv sa canti.Citeste Biblia,istoria bisericii si biografia.Incearca sa cunosti persoane si sa auzi povestiri despre cum Dumnezeu lucreaza in vietile lor pentru a putea sa inlocuiesti depresia cu istoria.Dumnezeu a fost bun si va fi bun deoarece El este acelasi Dumnezeu ieri,azi si pentru totdeauna.

Sursă: Charisma Mag

--

Sursa: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/probleme-emotionale/10025-cum-sa-castigi-lupta-spirituala-cu-anxietatea-si-depresia?fbclid=IwAR2LqSoCx56F0RNQOBq0BYvAkjx7S2x_TVY3LOl0na_ISVP2RUcuGSDxA0M#ixzz5dRXjtwEX
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura