Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – O avertizare impotriva unei Evanghelii diluate


O mare îngrijorare a Tatălui nostru ceresc este ca nici o „altă Evanghelie” să nu ne îndepărteze de crucea lui Isus Hristos. Mulți creștini au căzut de la credință, pentru că li s-a dat un cuvânt plin de bucurie cu ani în urmă, poate ceva de genul acesta: „Veți avea o slujire minunată și veți câștiga mii de suflete pentru Domnul” și totuşi, niciun cuvânt nu s-a împlinit. Acum, acele oi sunt total descurajate, şi credința lor se află pe un morman de cenușă.

Dacă veți primi un cuvânt de la Domnul, lăsați-l să fie din Scriptură. Cel mai bine, să iasă din timpul prețios petrecut în locul ascuns de rugăciune cu Isus. Lăsați-i pe cei mai apropiați prieteni creştini ai voștri să testeze acel cuvânt cu voi pentru a-l confirma; în caz contrar, dacă permiteți ca orice altceva să stea în calea adevăratei Evanghelii, veți ajunge în disperare.

Pavel era îngrijorat de o invazie periculoasă împotriva bisericii lui Hristos, atunci când le-a spus Efesenilor: „Şi se vor scula din mijlocul vostru oameni care vor învăţa lucruri stricăcioase, ca să tragă pe ucenici de partea lor” (Faptele Apostolilor 20:30). Cuvântul grecesc pentru „stricat” aici înseamnă perseverenţă în promovarea unei greşeli.
Pavel a avertizat: „Unii dintre voi se vor ridica cu autoritate și vor aduce o Evanghelie distorsionată, corupând Evanghelia pură”. Cum s-a putut întâmpla acest lucru printre conducătorii acestei biserici? Observați că Pavel nu se referea la lupi sau tâlhari ai văduvelor. Nu, ci el se referea la slujitorii care s-au abătut de la predicarea întregului adevăr al lui Dumnezeu – aceia care prezintă o Evanghelie rătăcită, o jumătate de evanghelie, doar o parte a Cuvântului lui Dumnezeu.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22973 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: