Reclame
ULTIMELE STIRI

169 de deputați și 49 de senatori îi cer președintelui Trump să respingă orice lege care prevede finanțarea avorturilor


Membrii pro-viață din Congresul Statelor Unite i-au cerut președintelui Donald Trump să respingă orice lege care stipulează finanțarea avorturilor. Apelul vine în contextul adoptării recente de către Camera Reprezentanților a legii în care este prevăzută și finanțarea agendei Planned Parenthood și perspectivei ca noua majoritate democrată din cameră să treacă și legea care va obliga din nou americanii să finanțeze avorturile.

Demersul, inițiat de deputatul Chris Smith și senatorul Steve Daines, a fost făcut sub forma a două scrisori, semnate de 169 de deputați și 49 de senatori. Ambele scrisori fac apel la președinte să respingă orice lege care ar slăbi actuala politică federală în domeniul avortului.

„Îi cerem Președintelui Donald Trump să își continue activitatea în apărarea vieții. Eu și colegii mei suntem hotărâți să protejăm atât copiii nenăscuți, cât și mamele, de violența avortului. Mă simt extrem de încurajat de cei 169 de deputați care au semnat scrisoarea prin care își exprimă clar angajamentul să susțină orice veto al președintelui motivat de slăbirea sau anularea unor legi pro-viață”, a declarat Chris Smith.

Apelul are mai mult un rol formal, menit să exprime aprecierea și susținerea față de politica pro-viață a președintelui Trump în cei doi ani de mandat. Este puțin probabil ca în următorii doi ani vreo lege pro avort să ajungă pe masa președintelui. Chiar dacă democrații, care au o bogată agendă legislativă pro-avort, au recâștigat majoritatea în cameră în urma alegerilor din noiembrie anul trecut, senatul va bloca orice lege pro-avort adoptată de cameră, deoarece republicanii dețin majoritatea în camera superioară cel puțin până la alegerile din noiembrie 2020.

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/169-de-deputati-si-49-de-senatori-ii-cer-presedintelui-trump-sa-respinga-orice-lege-care-prevede-finantarea-avorturilor/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22934 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: