Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Scapand de stransoarea singuratatii

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Poate un creștin să fie cu adevărat singur? Cunoscutul Evanghelist Billy Graham a spus odată că, în urma multor ani de contact cu oameni din întreaga lume, în opinia sa, singurătatea este cea mai mare problemă cu care se confruntă omenirea. Teoretic, niciodată nu ar trebui să fim singuri, deoarece Isus Hristos, cel mai mare Prieten pe care-L putem avea, a spus: „Nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi” (Evrei 13:5). El trăiește în noi și noi dispunem de resurse despre care necredincioşii n-au nicio idee.

În al doilea rând, avem o identitate de familie, deoarece am fost „născuți din nou” în familia lui Dumnezeu și acolo sunt copiii Lui, toţi frați și surori în Hristos. Cu toate acestea, creștinii se luptă cu singurătatea. În încercarea mea de a scăpa de singurătate, am dobândit câteva reguli de bază importante la care lucrez continuu:

  1. În loc să căutați oameni în care să puteți avea încredere, concentrați-vă în întregime pe Dumnezeu, Singurul care este demn de toată încrederea. În acest fel, vă opriți din a avea aşteptări mai mari de la oameni decât vă pot oferi.
  2. Faceţi-vă timp zilnic pentru a fi singuri cu Dumnezeu, indiferent de presiuni sau orare. Rugaţi-vă pentru orice problemă, fie că este mare sau mică. Biblia spune: „Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus” (Filipeni 4:6-7).
  3. Învăţaţi să spuneţi nu. Dacă aveţi tendinţa de a fi o persoană dependentă de muncă (ceea ce înseamnă că singura voastră plăcere în viaţă este munca), recunoaşteţi lucrul acesta şi începeţi schimbarea. Eliberaţi-vă viaţa de activităţile neesenţiale, care vă fură timpul cu Dumnezeu, timpul cu familia, implicarea în biserică şi recreerea necesară.
  4. În loc să vă confruntaţi constant numai cu problemele proprii, îndreptaţi-vă către altcineva, cu scopul unei prietenii simple. Puteţi primi ceva mult mai mult decât ceea ce oferiţi.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9956-devotional-scapand-de-stransoarea-singuratatii?fbclid=IwAR09ZZI2Cm2EA5XmPn-9ukRgHIh1OtsuyELA9rxEs1eMG9VbnykjXqdo7HE#ixzz5cYh7xjKU
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23524 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: