ANUNTURI

Devotional – Inamicul in toate partile

Satana îi înșeală pe mulți membri ai Trupului lui Hristos, aducând disperare și confuzie. Totuși, nu se discută despre aceste probleme în Casa lui Dumnezeu. Care este motivul? Prea multe predici se concentrează astăzi pe satisfacerea nevoilor oamenilor, nu pe trăirea unei vieți victorioase în Hristos. Predicatorii oferă modalități de planuri numai pentru a putea supravieţui, neglijând total poziția cerească pe care am primit-o în Hristos. Adevărul este că această lume a fost întotdeauna tulburată, ceea ce înseamnă că poporul lui Dumnezeu s-a confruntat întotdeauna cu un dușman care atacă din toate părțile. Circumstanțele se schimbă, dar diavolul rămâne același.

Trupul lui Hristos are nevoie de „o mare trezire”, de o revelație și iluminare. Pavel vorbește despre aceasta: „și mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înțelepciune și de descoperire, în cunoașterea Lui, și să vă lumineze ochii inimii ca să pricepeți care este nădejdea chemării Lui, care este bogăția slavei moștenirii Lui în sfinți și care este față de noi, credincioșii, nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui” (Efeseni 1:17-19).

Pavel le spunea Efesenilor: „Mă rog ca Dumnezeu să vă dea o nouă descoperire și să vă deschidă ochii, ca să deosebiţi bine chemarea pe care aţi primit-o. Și de asemenea, Îl rog să vă dea nouă înțelegere despre moștenirea voastră, despre bogățiile în Hristos, care vă aparțin. Dumnezeu vrea să elibereze o putere măreaţă în voi – aceeași putere care a fost şi în Isus”,

Potrivit lui Pavel, „nemarginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui, pe care a desfășurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morți și L-a pus să șadă la dreapta Sa, în locurile cerești”, este aceeaşi „nemărginită putere” pe care şi noi, cei care credem, o primim la rândul nostru (Efeseni 1:19-20).

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9966-devotional-inamicul-in-toate-partile?fbclid=IwAR07R2Nc4fspO6DgVEL9krsfEY4g80WaTm-Mfp_5AOJauabPQAhsAAThdpY#ixzz5cSvcFiSS
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: