EDITORIALE

Devotional – Promisiunea revenirii lui Isus

În trecut, cuvintele „Isus revine!” erau menţionate aproape în fiecare întâlnire a bisericii. Evangheliștii aduceau în discuție mesaje despre speranța revenirii lui Hristos și exista o teamă evlavioasă și speranță în inimile urmaşilor Săi. Astăzi, totuși, venirea Domnului este rar menţionată și, din nefericire, doar câțiva slujitori neprihăniți par să fie bucuroşi pentru acest eveniment.

Biblia a avertizat despre această lipsă de veghere privind revenirea lui Isus: „Înainte de toate, să știți că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi dupa poftele lor și vor zice: „Unde este făgăduința venirii Lui? Căci, de când au adormit părinții noștri, toate rămân așa cum erau de la începutul zidirii!” (2 Petru 3:3-4).

Sunt aceia care batjocoresc mesajul revenirii lui Hristos, dar o fac probabil din teamă – teama de a fi nevoiți să stea înaintea lui Dumnezeu pentru a-I da socoteală. Astfel de batjocoritori se află printre noi astăzi, propovăduind un nou mesaj: „Nu vă îngrijorați, Hristos nu vine. Soarele va urca mâine pe cer, anotimpurile vor veni și vor pleca. Toate avertismentele pe care le-am auzit în trecut nu s-au întâmplat, bucurați-vă și veseliți-vă”. Legile lui Dumnezeu sunt batjocorite în cele mai înalte locuri și nelegiuirea din țară merge crescând. Citim despre atrocitățile comise în întreaga lume și urmărim creșterea numărului de noi boli mortale, în timp ce catastrofele naturale cresc în număr și intensitate. Ar trebui să fie clar chiar și celor nelegiuiți că Domnul scutură tot ce poate fi zdruncinat.

În Matei, Isus spune: „De aceea, și voi fiți gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiți” (Matei 24:44). Venirea lui Isus nu ar trebui să te deranjeze, ar trebui să te trezească! Dacă iubeşti cu adevărat pe cineva, doreşti să te apropii de acea persoană, nu? Imaginați-vă cum ar fi ca Isus să vă rostească numele?

În mijlocul acestor vremuri, Isus spune: „Sigur că voi veni repede!” și mireasa lui Hristos răspunde: „Vino, Doamne Isuse” (vezi Apocalipsa 22:20). Aceasta este speranța noastră binecuvântată!

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9965-devotional-promisiunea-revenirii-lui-isus?fbclid=IwAR09E9OwuklopNJtvR5qJsE1z3td3hcrsif-U5knGdfuLsdw1gWVnkC4oek#ixzz5cNGuX8Hv
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: