ANUNTURI

1 milion de ultilizatori noi pe aplicația YouVersion Bible, odată cu Anul Nou

Aplicația YouVersion Bible a transmis că planurile lor de citire a Bibliei au făcut ca peste 1 milion de persoane să își descarce aplicația la începutul anului 2019.

Compania a mai transmis că anul acesta, pe 1 ianuarie, numărul utilizatorilor a crescut cu 62% față de anul trecut.

Planurile YouVersion permit utilizatorilor să asocieze pasaje zilnice din Biblie cu conținut audio, video sau devoțional.

Bobby Gruenewald, fondatorul aplicației, a spus că scopul You Version este să facă accesul mai ușor a utilizatorilor la Cuvântul lui Dumnezeu: „Mult timp ne-am gândit cum să facem ca oamenii să se țină de un plan de citire a Bibliei”, a spus Gruenewald.

„De-a lungul anilor, am adăugat câteva caracteristici axate pe dezvoltarea obișnuinței de a citi sau a asculta Biblia în fiecare zi și suntem încurajați să vedem că numărul persoanelor care vor să studieze Cuvântul lui Dumnezeu continuă să crească de la un an la altul”.

--

Sursa: https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/9954-1-milion-de-ultilizatori-noi-pe-aplicatia-youversion-bible-odata-cu-anul-nou?fbclid=IwAR2IDBqy86WXHUy8abN9d5_mcRtPWpHuD-Bva9-s-lLGa7DGa2PyDt5sgWw#ixzz5cBsNHzTL
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura