ANUNTURI

Aceasta este imaginea ta originală, dragă Europă!

Am ajuns în Gara din Londra și am avut plăcerea să văd această statuie lăsată de strămoși ca o moștenire fizică cât și spirituală. Dumnezeu îi punea pe evrei să ridice altare și pietre de aducere aminte, movile mari care să le amintească de minunile care au avut loc.

Una dintre cele mai mari binecuvântări și minuni pe care trebuie să o cinstim mereu este familia, pentru că ea este “altarul” care ține aprins focul iubirii. Fără familie nu vom avea reper în societate. Copiii noștri nu vor avea de unde să învețe iubirea autentică, pentru că nimic nu îi încearcă mai tare pe oameni ca viața de familie. Unde să îți manifești sacrificiul, credincioșia, răbdare, bunătatea și toate celelalte dacă nu în familie?

E un verset în Biblie care spune că orice familie își trage rădăcina din Dumnezeu, dacă familia își are rădăcina în Dumnezeu, atunci înțeleg de ce Satana trage cu dinți de ea ca să o dezrădăcineze. Dezradăcinând familia și aruncând-o în derizoriu, omul rămâne ca un pom dărâmat de furtună cu rădăcinile în aer. Oare cât poate rezista așa?

Mă rog pentru familiile din întreaga lume să fie protejate de acest demon de dezbinare și de pervertire!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1928687663846010

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: