ANUNTURI

Familia căreia Emanuel Flutur i-a omorât copilul spune că l-a iertat pe criminal, pentru că e nebun.

Ne oprim astăzi asupra unui caz aparte cules din câmpul mereu fertil al faptului divers, o întâmplare care îndeamnă la meditație, la a pune în balanță două cuvinte care de-a lungul istoriei șiau disputat supremația: Iertare și Răzbunare. Care e mai puternic? Un posibil răspuns se ascunde în moartea îngrozitor de nedreaptă a unui înger de copil. La 3 ani, unchiul pe care îl iubea cum numai sufletele pure pot iubi, i-a tăiat gâtul ca la un pui.

Mai poate apărea cuvântul „iertare” într-un text despre această crimă? Ascultând o înregistrare făcută miercuri, 12 decembrie, am înțeles că da.

Șeriful din comitatul Clinton

Povestea o reconstituim folosind un document oficial, actul de arestare întocmit de biroul șerifului din comitatul Clinton pe numele lui Emanuel Flutur, un bărbat care abia a împlinit 33 de ani, pe 30 martie anul acesta. Emanuel este acuzat de opt fapte foarte grave, printre care cel de crimă iese în evidență.

Flutur este de loc din județul Suceava, dar a emigrat în America împreună cu frații săi, Simona și Darius. Simona s-a căsătorit tot cu un român, Beni Bulubenchi, au împreună nouă copii și s-au stabilit în Albany, comitatul Clinton, din statul Kentucky. La doar câțiva kilometri, dar în Tennessee, locuiește Darius. Familia e unită și de faptul că sunt membrii activi ai comunității penticostale din zonă.

În ultimul timp, Emanuel locuia cu sora și cumnatul său, într-o casă de pe Beatty Creek Road. Aici, sâmbătă, 8 decembrie, a fost chemată poliția. Avusese loc o crimă.

La ora 6.30, Beni a fost trezit de sistemul de supraveghere din camera unde dormeau cinci dintre cei mai mici copii ai săi. Auzise țipetele Josephinei Mia, fiica lor în vârstă de numai 3 ani. A fugit în camera cu pricina și a dat peste cumnatul său care tocmai îi tăia gâtul fetiței. Beni s-a repezit să-l dezarmeze, dar l-a rănit și pe el, la mână.

https://evz.ro/asasinul-roman-al-unei-fetite-de-trei-ani-iertat.html

LIVE VIDEO: Înmormântare – Josephine Mia Bulubenchi. A trecut la Domnul in varsta de aproape 4 ani

VIDEO: Priveghi – Josephine Mia Bulubenchi

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: