EDITORIALE

Probleme sexuale comune în familia lui Dumnezeu

Conform clinicienilor, există 17 categorii de deviații sexuale. Nu vom analiza întreaga listă, dar putem reduce lista la cinci puncte care tind să apară în repetate rânduri printre oamenii lui Dumnezeu.

Categoria numărul unu este problema comună.

O problemă comună, așa cum este adulterul, este cea în care oamenii nu respectă angajamentul luat și se lasă mai mult conduși de sentimente. Nu trebuie să fii om de știință pentru a urmări o telenovelă și a observa cum oamenii se împerechează ca iepurii. Şi, în ciuda anagajamentului luat, ei trăiesc conduși de ceea ce simt.

Este foarte ușor să raționalizezi ceea ce dorești, din moment ce ești condus de sentimente și nu de angajamente. Desigur, problema nu poate fi judecată doar în alb și negru, există multe nuanțe de gri care ne determină să încălcăm angajamentele noastre. Adulterul a ajuns astfel o problemă chiar și în familia lui Dumnezeu. Slavă Domnului că slujim unui Dumnezeu care poate să rezolve această problemă și să aducă vindecare și restaurare.

Cunosc persoane care au divorțat, dar care au găsit vindecare, împăcare, intrând într-un nou anotimp al căsniciei lor după ce au reparat fundația defectuoasă. Chiar dacă v-a fost distrusă căsnicia până în temelii, Dumnezeu este Cel care poate să restaureze viața și să vă dea un scop în familia lui Dumnezeu.

Pe lângă adulter, o altă problemă care se încadrează în categoria comună este problema sexului înainte de căsătorie.

Sursa: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate/3965-probleme-sexuale-comune-in-familia-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR01X0gQwphUBJJqwF2HtEwdlKINYJoj1uC3ePVGFeEEGt9qpjJySSS3WHo#ixzz5Yma6EDAR
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: