ANUNTURI

Evenimentul BBSO – M-am Hotărât 2018 la Oradea si Baia Mare!

Așa cum v-ați obișnuit deja, în luna decembrie BBSO vă așteaptă la evenimentul M-am Hotărât.

M-am Hotărât este mai mult decât un concert. Mai mult decât un botez. Mai mult decât emoție. M-am Hotărât este despre decizia mea și a ta de a ne hotărî să spunem “nu” lumii, și “da” lui Isus, în lucrurile mari, dar și-n cele mici.

Anul acesta, în premieră, un al doilea oraș găzduiește acest eveniment: în 2 decembrie te așteptăm la Oradea, iar în 8 decembrie te așteptăm la Baia Mare.

Pentru Oradea, biletele vor fi disponibile la m-amhotarat.ro începând cu data de 22 nov. (joi) ora 8 PM. Pentru evenimentul M-am Hotărât de la Baia Mare, nu ai nevoie de bilete, așa că, dacă nu prinzi bilet la Oradea, vei putea merge la evenimentul de la Baia Mare.

La Oradea, M-am Hotărât are loc la Arena Antonio Alexe (Str. Al. Cazaban Nr. 3), în 2 decembrie, în cadrul a două programe: de la ora 3 PM la 5 PM și de la 7 PM la 9 PM. În cadrul primului program, vom avea și botez. În rest, cele două programe sunt identice.

--

La Baia Mare, M-am Hotărât are loc la Sala Sporturilor Lascăr Pană (Bulevardul Unirii 14A), în 8 decembrie, de la ora 6 PM la ora 8 PM.

Mesajul biblic va fi transmis de pastor Cristian Sonea, iar corul și orchestra BBSO ne vor ridica sufletele spre cer, prin cântece mai vechi și mai noi.

https://www.facebook.com/events/506877699815343/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura