ANUNTURI

Devotional – Ca si cand Isus Insusi s-ar ruga

Revendicarea puterii în Numele lui Hristos nu este un adevăr teologic complicat și ascuns. Bibliotecile sunt pline de cărți scrise numai pe tema Numelui lui Isus, pe care autorii le-au scris pentru a-i ajuta pe credincioși să înțeleagă implicațiile profunde ascunse în Numele lui Hristos. Cu toate acestea, majoritatea acestor cărți sunt atât de „profunde”, încât sunt peste nivelul de înțelegere al cititorilor.

Cred că adevărul pe care trebuie să-l înțelegem despre numele lui Isus este atât de simplu, încât și un copil ar putea să îl înțeleagă. Este pur și simplu acest lucru: atunci când aducem cererile noastre în Numele lui Isus, trebuie să fim pe deplin convinși că este același lucru ca și cum Isus Însuși Îi face cererile respective Tatălui. Cum ar putea fi acest lucru adevărat?

Știm că Dumnezeu L-a iubit pe Fiul Său. El a vorbit cu Isus și L-a învățat în timpul Său pe pământ, iar Dumnezeu nu numai că a auzit toate cererile făcute de Fiul Său, dar a și răspuns acestora. Pe scurt, Tatăl nu a refuzat niciodată vreo cerere a Fiului Său.

Astăzi, toți cei care cred în Isus sunt îmbrăcați în El. Și Tatăl ceresc ne primește la fel de intim cum Îl primește pe propriul Său Fiu. De ce? Datorită unirii noastre spirituale cu Hristos. Prin răstignirea și învierea Lui, Isus ne-a făcut una cu Tatăl. „Mă rog ca toţi să fie una, cum Tu , Tată, eşti în Mine şi Eu, în Tine, ca şi ei să fie una în Noi… Eu în ei şi Tu în Mine” (Ioan 17:21 și 23).

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9749-devotional-ca-si-cand-isus-insusi-s-ar-ruga?fbclid=IwAR0FBGhZsvmJNWyBmeSCnkFia7ojZe2OgaEtbH8JHq0__lUZ9B8kfAFReOo#ixzz5XkgnVGXn
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: