ANUNTURIEDITORIALE

Cristi Boariu: Anotimpul preferat al diavolului pentru creștini e iarna.

Anotimpul preferat al diavolului pentru creștini e iarna. Frig între om și Dumnezeu, inimi reci între semeni, alunecări de la Evanghelia adevărata pe ghețușul ereziilor. Fără roade, fără dragoste. Fără foc la rugăciune, fără lacrimi la cântare.

Bârfă, invidie, minciună și multă, multă alergare după lucrurile moarte. Poezia „iarna pe uliță” e frumoasă dar „iarna în biserică” nu rimează defel. Moartea de îngheț e cea mai liniștită. O liniște pe care nu ți-o dorești în viață.

Zaharia era înaintat în vârstă dar nu ieșise la pensie. Nu s-a oprit din slujire că știa că atunci când nu mai alergi la Templu, iarna, te ia frigul.

Soacra lui Petru era în pat, cuprinsă de friguri. Isus i-a întins mâna. Ceaiul cald încălzește trupul, mâna caldă încălzește sufletul. Unii îți dau mână și te trag în jos. Isus i-a dat mâna și a ridicat-o. Apoi a început să le slujească. Știa că doar mișcarea altruistă te scapă de răceală.

Adă Doamne primăvara în sufletele ce au țurțuri de gheață pe ele. Lasă dragostea Ta să topească gerul din inimile noastre. Apoi vor aparea mugurii in pomii saditi langa izvoarele cu apa iar soarele Tau ne va incalzi vara ca sa avem ce culege in toamna secerisului. Amin.

https://www.facebook.com/c.boariu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: