ANUNTURIEDITORIALE

Tony Berbece: Dumnezeu cu cine se simte bine dintre oameni

Dumnezeu cu cine se simte bine dintre oameni

Băiatul meu cel mic m-a întrebat dacă Dumnezeu are vreun frate, i-am spus că nu, la care îmi spune: “Înseamnă că Dumnezeu nu are cu cine să se distreze.”

În concepția lui a te distra înseamnă a te simți bine, a râde, a petrece timp de calitate, a nu fi singur niciodată. Matias, are concepția pe care Dumnezeu a pus-o în el, nimeni nu trebuie să fie singur niciodată, nimeni nu trebuie să fie lipsit de părtășia cu un prieten drag, nimeni nu trebuie să fie lipsit de bucuriile vieții.

Mi-a rămas această întrebare în minte: Totuși, Dumnezeu dintre oameni are cu cine să se simtă bine? Hristos a venit pe pământ pentru a multiplica oamenii frumoși, oameni cu care până și Cel care este desăvârșit se simte bine, oameni cărora nu ai ce să le reproșezi.

În dreptul lui Hristos s-a deschis Cerul și s-a auzit vocea mulțumitoare a Tatălui, există oameni în dreptul cărora simți efectiv că Cerul e mereu deschis. Simți pace, bucurie, încredere, binecuvântare, pasiune, efectiv toate resursele Cerului.

Ești tu un om frumos pentru Cer? Se poate bucura Cerul de tine? Propuneți azi și în fiecare zi să fii un om frumos. “Cursa” a început. 🙂

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: