ANUNTURI

Din inimă pentru Mariana

11 ani de căsătorie, 4 copii minunați și o familie de invidiat! Aceasta este bogăția Marianei Ciornenco adunată până la 38 de ani. Cea de-a treia sarcină aduce bucurie dublă, în 2016 familia Ciornenco se lărgește cu doi gemeni, Ilinca și Matei. Însă bucuria imensă adusă de cei doi îngeri este umbrită de simptome și verdicte medicale. Mariana începe să piardă vederea, iar Matei moștenește genetic fibroză chistică cu grad sever și aceasta este o sentință pe viață care impune consumul de fibre la fiecare masă. La 7 luni de la naștere Mariana este diagnosticată cu cancer la ochi. La o zi de la primirea verdictului, ajunge pe masa de operație la un spital din Odesa și ochiul drept este înlocuit cu o proteză. A urmat un an liniștit, cu controale repetate la trei luni, dar fără dureri și prognosticuri fatale. Unica preocupare a Marianei a fost micuțul Matei și pe lângă el Ilinca, pentru care mama este întreg universul!

Apariția oboselii excesive, dureri acute și un control de rutină aduce o nouă fază în viața Marianei. Trei metastaze înregistrate la plămânul drept, ficat și vertebră îi impune în agendă un control și un tratament urgent peste hotare. Așa ajunge în noiembrie 2018 la o clinică în Turcia unde diagnosticul este confirmat, iar medicii i-au stabilit deja în orar primele șase ședințe de chimioterapie. Tratamentul va costa 23.000$ și este unica șansă ca Mariana să rămână soție, mamă și să ajungă să fie strigată bunica.

Până la această etapă, Vladimir Ciornenco a luptat singur cu această provocare și a cheltuit peste 8 mii de dolari, dar de acum încolo are nevoie de ajutorul nostru. A fost greu să își împărtășească durerea public, dar aceasta este unica soluție pentru a trăi minunea, să o vadă pe Mariana învingând cancerul!

Dedicăm această pagină cauzei și nu vom prezenta aici momentele dureroase din valea umbrei morții. Vom scrie în această pagină povestea unei familii puternice, care se încrede în Dumnezeu și în bunătatea oamenilor. Credem că vom trăi să vedem ziua în care Mariana va învinge boala, iar prin tot acest proces vrem să fie un jurnal care să ghideze alți oameni care în viitor se vor confrunta cu acest monstru nemilos – cancerul!

Puteți oferi o șansă la viață, donând din puținul dvs în contul:

Rechizitele bancare:

Beneficiary Bank: BC „Moldindconbank” S.A., cod: MOLDMD2X336, SWIFT: MOLDMD2X
Beneficiary Name: CIORNENCO MARIANA, IDNP: 0971208023730
Beneficiary IBAN: MD86ML000002259A36211701 (MDL, USD, EUR)

https://www.facebook.com/donate/2020084691407985/10217938039860795/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: